Civilization: Beyond Earth | Konzol Center
2014
okt
15
HírVideó

Civilization Beyond Earth – íme az intro

Október 24-én kerül az üzletek polcaira a Sid Meier nevével fémjelzett Civilization-sorozat következő darabja, a Beyond Earth, s a kíváncsi szemek most megnézhetik azt, hogy hogyan is kezdődik majd a játék. 

Bővebben
2014
okt
1
HírVideó

Civilization Beyond Earth – a kolonizáció

A Civilization: Beyond Earth október 24-én jelenik meg kizárólag PC-re, most azonban egy új előzetessel jelentkezik, mely a kolonizációt mutatja be a leendő űrtelepeseknek. 

Bővebben
2014
Sze
2
HírVideó

Civilization Beyond Earth előzetes

A Firaxis egy friss videóban magyarázza el azt, hogy a Civilization: Beyond Earth miben is lesz más a sorozat többi részéhez képest. A játék október 27-én jelenik meg, s nem árt majd mellé egy PC sem! 

Bővebben
2014
Júl
3
HírVideó

Októberben érkezik a Civilization Beyond Earth

0

A Firaxis és a 2K Games bejelentette, hogy a Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth október 24-én jelenik meg világszerte PC-re. Az előrendelők ingyen megkapják az Exoplanets Map Pack-et, mely hat új térképet tartalmaz. 

Bővebben
2014
ápr
13
HírVideó

Civilization Beyond Earth bejelentés

0

Az ikonikus Civilization-sorozat rajongói most igazán örülhetnek, ugyanis a Firaxis Games bejelentette, hogy javában készül a Sid Meier’s Civilization Beyond Earth, mely a játékosokat a világűrbe kalauzolja. 

Bővebben