Civilization VI | Konzol Center
2019
Sze
25
HírVideó

Nagykonzolokra jön a Civilization VI

0

A PC-s és a Switch-es megjelenést követően november 22-én Xbox One-ra és PlayStation 4-re is tiszteletét teszi a Civilization VI, mely az összes kiegészítőjével együtt kerül piacra. A hír mellé trailer is dukál.

Bővebben
2018
dec
29
HírVideó

A Parlament is bekerül a Civilization VI-ba

0

Jövő februárban érkezik a Civilization VI második nagy bővítménye, a Gathering Storm, melyben 8 új frakcióval, köztük a magyarokkal bővül az alapjáték. Országunk legszebb épülete, a Parlament is bekerül a DLC-be. 

Bővebben
2018
dec
15
HírVideó

Kanadát nyitja meg a Civilization 6 új DLC-je

0

A Civilization 6 új DLC-je, a Gathering Storm Kanadát nyitja meg a játékosok előtt, illetve, mindent, ami kanadai. Lesz itt jégkorong, Wilfrid Laurer, a hetedik miniszterelnök és természetesen sok-sok hó. 

Bővebben
2018
Sze
14
HírVideó

Így néz ki Switchen a Civilization VI

0

A Nintedo Directen bemutatták a Switches Civilization VI trailerét, a játék november 16-án érkezik a Nintendo konzoljára. A csomag az összes kiegészítőt is tartalmazza, ami a játékhoz készült. 

Bővebben
2018
Sze
9
Hír

Switchre érkezik a Civilization VI

0

Ha rajongója vagy a Civilization-sorozatnak, és van egy Nintendo Switched, akkor karikázd be a naptáradban a november 16-át, ugyanis a frencsájz hatodik része ekkor jelenik meg a hibridkonzolra. 

Bővebben
2017
dec
25
HírVideó

Civilization VI – 60 dollárba kerül iPaden

0

A Firaxis régóta létező sorozatának legújabb epizódja, a Sid Meier’s Civilization VI már elérhető iPaden, mely a teljes PC-változat portja, s ennek megfelelően szokatlanul magas, 60 dolláros árcímkét kapott. 

Bővebben
2016
okt
19
Hír

Civilization VI launch trailer

0

Két nap, és megérkezik a Civilization VI, mely számos újítással, régi-új zeneszerzővel érkezik PC-re. A 2K Games épp ezért fel is lőtte az utolsó előzetest a játékról. 

Bővebben
2016
Sze
5
HírVideó

Újabb Civilization VI-frakció mutatkozik be

0

Rajongói kérésre tette bele a Firaxis a Civiliation VI-ba a legújabb frakciót, Kongót, amit Mvemba a Nzinga vezet majd. A legújabb videóban a frakció képességeiről lesz szó. Megjelenés októner 21-én, PC-re. 

Bővebben
2016
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2016: Bemutatkoznak a németek a Civilization VI-ban

0

A kölni expó alkalmából ki másnak is szentelhetnék a következő Civilization VI-előzetest, mint a németeknek? A legújabb videón Rőtszakállú Frigyes és csapata indul csatába. 

Bővebben
2016
aug
4
HírVideó

Közel másfél óra a Civilization VI-tal

0

Egy új fejlesztői videó került elő a Civilization VI-ból, melyen a játék két dizájnere, Ed Beach és Anton Strenger közel másfél órán keresztül vezetnek be a játék rejtelmeibe. 

Bővebben