Counter-Strike: Global Offensive | Konzol Center
2012
aug
16
HírVideó

CS: Global Offensive – exkluzív demó PS Plus előfizetőknek

0

Ha ki szeretnéd próbálni a Counter-Strike: Global Offensive című játékot megjelenés előtt, jobb, ha rendelkezel egy PlayStation 3-mal, és hozzá egy PS Plus előfizetéssel is, ugyanis ez a konstelláció egy egyórás exkluzív demót kap. Csak ők.

Bővebben
2012
aug
14
Hír

Counter-Strike: Global Offensive gépigény

0

Pontosan egy hét múlva jelenik meg a Counter-Strike: Global Offensive, mely már fel is bukkant a Steam és a PSN kínálatában, az Xbox LIVE-ra még várni kell. Napvilágot látott viszont a játék gépigénye, lássuk!

Bővebben
2012
aug
7
Hír

Counter-Strike: Global Offensive megjelenési dátum

0

A Counter-Strike: Global Offensive már néhány hónapja béta státuszban csücsül, s úgy tűnik, hogy a Valve végre rászánta magát, hogy ezt a tortát is kivegye a sütőből. A stúdió ma bejelentette, hogy megvan a világpremier időpontja!

Bővebben
2012
jún
6
E3HírVideó

E3 2012: Counter-Strike: Global Offensive megjelenési dátum

0

A Valve az E3 alkalmából megörvendeztette a CS rajongókat azzal, hogy egészen pontosan mikor is jelenik meg a Counter-Strike: Global Offensive. Bár úgy jött el a kiállításra, hogy egyebet nem is hozott a tarsolyában, csak a CS kipróbálható verzióját.

Bővebben
2012
Már
5
GalériaHír

Nyáron jelenik meg a Counter-Strike: Global Offensive

0

A Valve bejelentette, hogy idén nyáron érkezik a Counter-Strike: Global Offensive, a CS rajongók legnagyobb örömére. Egyelőre semmi fennakadás nincs a megjelenés körül, a béta rendben zajlik, úgy tűnik, tartható a nyári időpont.

Bővebben
2011
nov
21
Hír

November végén kezdődik a Counter-Strike: Global Offensive béta

0

Korábban beszámoltunk arról, hogy az eredeti tervekhez képest csúszik a Counter-Strike: Global Offensive béta tesztje, most viszont már azt is megmondjuk, mikor kezdődik. November végén.

Bővebben
2011
okt
31
Hír

Csúszik a Counter-Strike: Global Offensive béta

0

A korábban októberre tervezett Counter-Strike: Global Offensive béta nem akar összejönni, a Valve elhatározta, hogy eltolják a bétát, miután profi CS 1.6 játékosok véleményt mondtak.

Bővebben
2011
okt
22
HírVideó

Egy órányi Counter-Strike: Global Offensive játékmenet

0

Megtaláltuk a programod délelőttre, több mint egy órán keresztül nézheted akcióban a Counter-Strike: Global Offense-t, ráadásul nem kispályás játékosokkal.

Bővebben
2011
okt
15
HírVideó

Counter-Strike: Global Offensive – Intel Extreme Masters

0

Jelenleg is zajlik New Yorkban az Intel Extreme Masters nevű esemény, ahol profi CS-ezők tolják a Counter-Strike: Global Offensive-et. Van róla néhány videónk.

Bővebben
2011
aug
29
HírVideó

Counter-Strike: Global Offensive gameplay

0

Minden idők legnépszerűbb online játéka kapott egy újabb esélyt, s tizenkét évvel az első rész megjelenése után készül a Counter-Strike: Global Offensive. Itt az első gameplay.

Bővebben
2011
aug
13
Hír

Counter-Strike: Global Offensive bejelentés

0

Az utóbbi évek Call of Duty és Battlefield gépezete már-már feledteti a talán legsikeresebb FPS játékot, a Counter Strike-ot. Hogy ez ne így legyen, a Valve készíti az új részt.

Bővebben