Criterion Games | Konzol Center
2013
ápr
13
Hír

Nem lesz NFS Underground reboot

0

Tegnap röppent fel a pletyka, egy állítólagos logó kíséretében, miszerint a Criterion rebootolja a talán legsikeresebb NFS-epizódot, az Underground-ot. A remény nem élt sokáig, ugyanis a stúdió kreatív direktora Twitteren megnyilvánult az ügyben.

Bővebben
2013
jan
28
HírPletykaVideó

Elkészülhet a Burnout Paradise 2

0

A tavaly év végén megjelent Need for Speed iterációra a rajongók egyből ráhúzták, hogy ez egy Burnout-klón, nem is csoda, hisz mind a kettőt a Criterion Games készítette. Lehetséges, hogy úton van a Burnout Paradise 2!

Bővebben
2012
nov
15
Hír

Svédországban készül az új Need for Speed

0

Az Electronic Arts Ghost Games néven új stúdiót nyitott Svédországban, ahol minden jel arra mutat, hogy a legújabb Need for Speed készül, mely a Frostbite 2 motort használja. Hivatalos bejelentés persze nincs, árulkodó jel annál több.

Bővebben
2012
jún
24
Hír

Csak a Criterion fejleszthet NFS játékokat

0

A Need for Speed franchise aktuális epizódja az elmúlt sok-sok évben megfordult jó néhány csapatnál, s a végtermék elég vegyesre sikerült. Voltak köztük jobb és rosszabb darabok, azonban a jövőben mindez megváltozik, mert csak egy csapat készíti azokat.

Bővebben
2011
okt
16
Hír

Az EA bezárná a Bright Light-ot

0

Az Electronic Arts bezárni készül az angliai székhelyű Bright Light stúdióját, akik a Harry Potter játékokat készítették. Ezzel egyetlen stúdió maradna Angliában az EA égisze alatt.

Bővebben