Crysis 3 | Konzol Center
2013
jún
7
HírVideó

Crysis 3: The Lost Island DLC launch trailer

0

Már tölthető a Crysis 3 The Lost Island névre keresztelt DLC-je, mely ebből az alkalomból megkapta a maga launch trailerét. A bővítmény a dzsungelbe kalauzolja el a játékosokat, melyet Xbox LIVE-on, PSN-en és Originen szerezhetsz be.

Bővebben
2013
ápr
13
Hír

Crytek: Hatvan százalékban a grafika számít!

0

Ősidők óta folyik a vita, vajon mennyire számít egy játékban annak grafikája. Van, aki inkább a hangulatra esküszik, sokan pedig állítják, igenis számít a látvány! A Crytek vezére, Cevat Yerli azt állítja, hogy egy játékban a látvány számít a legnagyobb súllyal!

Bővebben
2013
feb
25
Hír

UK Charts – a Crysis 3 tört az élre

0

Megjelenése első hetében a Crysis 3 debütált az Egyesült Királyság TOP40-es listájának az élén, amiben nincs is semmi meglepő. A kérdés, hogy vajon meddig marad ott?

Bővebben
2013
feb
19
Hír

Crysis 3 teszt

0

Hazánkban pénteken jelenik meg az Electronic Arts gondozásában a Crysis 3, melytől a Crytek és a rajongók azt várják, hogy egy magasabb szintre emelik a Crysis-élményt, mind a kampány, mind pedig a multiplayer módban.

Bővebben
2013
feb
16
HírVideó

Crysis 3 – videón a fegyverek

0

Megindult a visszaszámlálás, egy hét sincs hátra, és jön a Crysis 3. Az Electronic Arts és a Crytek még gondolt egyet, és gyorsan kiadtak egy videót, mely a játékban található halálos fegyvereket veszi górcső alá.

Bővebben
2013
feb
14
HírVideó

Crysis 3 – a hetedik csoda

0

Utolsó epizódjához érkezett a 7 Wonders of Crysis 3 videósorozat, s a záró rész kissé komorabb hangvételűre sikerült, mint elődei. A játék február 22-én kerül az üzletek polcaira, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
feb
12
Hír

TV-reklámon a Crysis 3

0

Tíz nap múlva jelenik meg a Crysis 3 Xbox 360, PS3 és PC platformokra, s az Electronic Arts bedurrantotta a reklámkampány utolsó tartalékait. Ezúttal egy televíziós reklámot készítettek a játéknak.

Bővebben
2013
feb
3
HírVideó

Trailers.rar – a hét legfontosabb videói (2013/5.)

0

Nem volt elég időd a héten? Lemaradtál valamiről? Suli, munka, család, vagy csak egyszerűen tele volt a hócipőd? Most bepótolhatsz mindent, ugyanis itt vannak a hét legfontosabb videói egy csomagban!

Bővebben
2013
jan
31
HírVideó

Crysis 3 – az ötödik csoda

0

Az Electronic Arts és a Crytek jóvoltából befutott az ötödik epizód a 7 Wonders of Crysis 3 sorozatból, melyben főszerepet a játék legújabb fegyvere, illetve általában a fegyverek kapják.

Bővebben
2013
jan
28
Hír

Ilyen lesz a Crysis 3 dobozképe

0

A Crytek megmutatta, hogy milyen formában landol a polcokon hamarosan a Crysis-sorozat következő epizódja, a Crysis 3. A fotón a sorozat egyik, vélhetően kultikussá váló fegyvere, az íjpuska látható működés közben.

Bővebben
2013
jan
24
Hír

Crysis 3 achievement-lista

0

A Crytek gondozásában hamarosan megjelenő Crysis 3 achievement/trófea listája napvilágot látott, melyből természetesen a játék történetére következtetni lehet, így spoiler-eket tartalmazhat. Akit csak a multi érdekel, nyugodtan olvassa végig.

Bővebben
2013
jan
23
HírVideó

Crysis 3 multiplayer béta információk

0

Ki szeretnéd próbálni a Crysis 3-at, mielőtt az a polcokra kerül februárban? A Crytek megadja ezt az esélyt, órákkal ezelőtt jelentették be a bétateszt pontos időpontját, mind a három platformra. Mellé még a Nanosuit előzetest is mellékelték.

Bővebben
2013
jan
18
HírVideó

Crysis 3 – a negyedik csoda

0

A februárban debütáló Crysis 3-ról szóló, Seven Wonders címmel még tavaly indított sorozat következő epizódjához érkeztünk, ezúttal a negyedikhez. In-game jelenet továbbra sincs benne, mégis érdemes megnézni!

Bővebben
2013
jan
10
HírVideó

Crysis 3 – itt a harmadik csoda

0

Befutott a Crytek által még tavaly indított a “Crysis 3 hét csodája” címet viselő videosorozat következő része, egészen konkrétan a harmadik, melyben a CryEngine 3 képességeit vehetjük szemügyre.

Bővebben