Crytek | Konzol Center
2016
dec
22
Hír

Bezár a Crytek budapesti stúdiója

0

A magyar vonatkozású videojáték-fejlesztés amúgy sem széles palettája lesz most szegényebb: a Crytek úgy döntött, hogy bezárja öt stúdióját, köztük a budapesti egységet is. 

Bővebben
2015
dec
17
HírVideó

The Climb – a Crytek Oculus Rift-exkluzív játéka

A Crytek vadonat új, virtuális valóságra alapozott játékot jelentett be The Climb címmel, mely kizárólag az Oculus Rift-szemüveghez készül. A játékban egy hegymászóként élhetjük át a végtelen magaság és mélység érzetét. 

Bővebben
2014
jún
23
Hír

Csődbe mehet a Crytek

0

Komoly bajban van a német Crytek, számolt be róla a német Gamestar. A CryEngine-re morognak a fejlesztők, a Ryse készítése kész kudarc volt, és még anyagi gondok is gyötrik a stúdiót. Egy korszak vége közeleg? 

Bővebben
2014
jún
2
E3HírVideó

E3 2014: Homefront The Revolution bejelentés

0

Egy hét múlva kezdődik az idei E3, s már meg is indultak a különböző hírek még az expó előtt. Ezúttal a Crytek jelentette be hivatalosan, hogy jövőre érkezik a Homefront folytatása, The Revolution alcímmel. 

Bővebben
2013
aug
22
gamescomHír

GC 2013: Befutott az új CryEngine demója

0

A tegnapi új CryEngine bejelentést követően hamarosan megérkezett az új grafikus motor techdemója is, melyen megcsodálhatjuk azt, hogy mire is képes a legújabb Crytek-fejlesztés. A legújabb játék, ami a motort használja, a Ryse: Son of Rome lesz.

Bővebben
2013
aug
21
gamescomHír

GC 2013: Bemutatkozik az új CryEngine

0

A Crytek a gamescom-on leplezte le következő CryEngine-jét, mely sorozatban a negyedik, azonban a német cég a jövőben nem használ majd számozást a motor neve mellett.

Bővebben
2013
aug
19
HírVideó

Kiszivárgott a Homefront 2 videója

0

Kiszivárgott az internetre a Homefront 2 egy korai változata, ami annyira korai, hogy még a textúrák sem láthatók mindenhol. Ennyiből persze nem lehet megmondani, hogy milyen lesz a Crytek által készített játék, de érdekességnek mindenképp van helye.

Bővebben
2013
jún
10
E3HírVideó

E3 2013: Brutális előzetesen a Ryse: Son of Rome

0

A Microsoft showjának kétségkívül egyik legizgalmasabb játék a Crytek-féle Ryse: Son of Rome volt, mely brutális látványvilágával és játékmenetével hódít majd az Xbox One-on megjelenését követően. Íme az előzetes.

Bővebben
2013
máj
22
HírVideó

Ryse – egy újabb Xbox One-exkluzív játék

0

Tegnap este a Microsoft prezentációján elhangzott, hogy az Xbox One-ra 15 exkluzív játék készül, s ebből nyolc teljesen új franchise lesz. Eddig egyből egy került megerősítésre, a Quantum Break, azonban most itt a második: a Ryse.

Bővebben
2013
ápr
24
HírVideó

Erre is jó a CryEngine 3

0

Úgy tűnik, hogy a Crytek nem csak a videojáték-iparban tehet szert bevételre a CryEngine 3 motorjából, hanem képes kilépni iparágon kívülre is, és máshol felhasználni a know-how-jukat. Az Enodo beállt a cég mögé, és saját projektjeit a motorral promózza.

Bővebben
2013
ápr
13
Hír

Crytek: Hatvan százalékban a grafika számít!

0

Ősidők óta folyik a vita, vajon mennyire számít egy játékban annak grafikája. Van, aki inkább a hangulatra esküszik, sokan pedig állítják, igenis számít a látvány! A Crytek vezére, Cevat Yerli azt állítja, hogy egy játékban a látvány számít a legnagyobb súllyal!

Bővebben
2013
Már
29
Hír

A Crytek megvenné a Darksiders-sorozatot

0

Ki gondolta volna, hogy a THQ ügye még mindig nem zárult le, az eddig el nem kelt címekre április 1-ig lehet licitálni. A Crytek hivatalosan is bejelentette, hogy ő megvásárolná a Darksiders-sorozat jogait.

Bővebben
2013
jan
29
Hír

Stúdiót nyitott a Crytek Amerikában

0

A Crytek a tegnapi nap megnyitotta első stúdióját Észak-Amerikában, Crytek USA Corp. néven. Az austini székhelyű stúdió a kilencedik egysége a Crytek-nek a világon. Van viszont egy kis csavar is a sztoriban.

Bővebben
2013
jan
25
Hír

A Homefront 2-t nem érinti a THQ csődje

0

Már akkor, amikor a Homefront megjelent, a THQ nagyon húzta a vészharangot, hogy ha a játék nem teljesíti jól, akkor könnyen lehet, hogy a kiadónak is befellegzett. Azóta tudjuk, hogy sajnos ez így lett, de vajon mi a helyzet a második résszel?

Bővebben