Dark Souls 3 | Konzol Center
2020
máj
20
Hír

27 millió felett a Dark Souls-sorozat

0

A Bandai Namco bejelentette, hogy ikonikus frencsájza, a Dark Souls már több mint 27 millió eladott példánnyal büszkélkedik, amiből a Dark Souls 3 jelentős mennyiséget tesz ki.

Bővebben
2018
aug
12
HírVideó

Bossként harcolhatsz a Dark Souls 3-ban

0

Igazi csemegét készített a Datehacks nevű moddercsapat, a Dark Souls 3-ban ugyanis a modjukkal bárhol és bárki ellen bossként harcolhatsz azok fegyvereivel és összes életerejével. Bemutatkozik a Forces of Annihilation mod. 

Bővebben
2016
ápr
9
HírVideó

Ennyit fejlődött a Dark Souls hét év alatt

0

Nagy utat járt be a From Software Dark Souls-sorozata, melynek első epizódja még Demon’s Souls címmel futott. Mindezt foglalja kiválóan össze a GameSpot friss videója. Rajongóknak kötelező darab. 

Bővebben
2016
ápr
5
HírVideó

87 perc alatt játszotta végig a Dark Souls 3-at

0

A Dark Souls III még csak vagy két hete jelent meg Japánban, máris jönnek az őrültek, akik a lehető legrövidebb idő alatt rohannak végig a játékon. A jelenlegi leggyorsabb idő 1 óra 27 perc, minden lehetséges boss-t kinyírva. 

Bővebben
2015
nov
22
Hír

Nem készül több Dark Souls-játék

A GameSpot a napokban interjút készített a japán From Software elnökével, s a játékalkotó zseni szavaiból kiderült, hogy a Dark Souls 3 lesz a sorozat utolsó része, és a Bloodborne sem kap folytatást. 

Bővebben
2015
okt
20
HírVideó

Tonnányi videón a Dark Souls III

A hétvégén zajlott a jövőre megjelenő Dark Souls III zárt bétatesztje, s ez alkalomból rengeteg videó látott napvilágot a játékból. A framerate katasztrofális egyelőre, a játék viszont nyálcsorgató. 

Bővebben
2015
okt
18
HírVideó

Akcióban a Dark Souls 3 karakterei

Javában zajlik a Dark Souls 3 zárt bétatesztje, s a GameSpot jóvoltából most megnézhetjük, hogy hogyan is festenek az egyese karakterosztályok akció közben. Sajnos van némi keserű tapasztalat is. 

Bővebben
2015
aug
4
gamescomHírVideó

GC 2015: Bemutatkozott a Dark Souls 3

A From Software a mazochista rajongóknak elvitte a gamescom-ra a Dark Souls 3 első gameplay felvételét, melyet le is játszottak a Microsoft prezentációján belül. Megjelenés jövőre, PC, PS4 és Xbox One platformokon. 

Bővebben
2015
Júl
21
Hír

GC 2015: A Dark Souls III játszható lesz

A Kölnben, augusztusban megrendezésre kerülő gamescom 2015 rendezvényen lesz először játszható a Dark Souls III. Addig az első látnivalókra is várni kell. 

Bővebben
2015
jún
15
E3Hír

E3 2015: Biztosan bejelentik a Dark Souls 3-at

A Bandai Namco most már minden kételyt elűzött egy aktuális bénázással: véletlenül Twitterre korábban került ki egy poszt, mint kellett volna, mely a Dark Souls 3-ból való előzetesre mutatott. Azóta leszedték. 

Bővebben