Dark Souls II | Konzol Center
2015
feb
23
HírVideó

Így teljesít a Dark Souls II PS4-en

Az Eurogamer-féle Digital Foundry górcső alá vette a Dark Souls II: Scholar of the First Sin teljesítményét, s pozitív véleményt adott az újragondolt RPG-ről. Stabil 60 fps, 1080p vár minden érdeklődőt. 

Bővebben
2015
feb
7
HírVideó

Összehasonlító videón a Dark Souls II bővített kiadása

A napokban adtunk hírt arról, hogy a Dark Souls II minden jóval felvértezett kiaása közeledik PS4-re és Xbox One-ra, mely a Scholar of the First Sin alcímet viseli. A speckó kiadás természetesen grafikailag turbózott. 

Bővebben
2015
feb
3
HírVideó

Videón a Dark Souls II bővített kiadása

A Dark Souls II bővített kiadást kap Scholar of the First Sin alcímmel, mely természetesen feljavított grafikával, az összes eddig megjelent DLC-vel érkezik PS4-re és Xbox One-ra. Ebből érkezett egy friss előzetes. 

Bővebben
2014
nov
25
HírVideó

Az új konzolokra jön a Dark Souls II

A Dark Souls II felturbózott grafikával, egy új alcímmel, illetve újabb nem játszható karakterekkel kerül az üzletek polcaira PS4-re és Xbox One-ra a jövő évben. Ez a játék sem úszta meg az újabb kiadást. 

Bővebben
2014
jún
5
HírVideó

Három DLC-t kap a Dark Souls II

0

A From Software szerepjátéka, a Dark Souls II kibővül, s nem is akárhogy, ugyanis a játék egymás után járom DLC-t is kap, melyek a sztori módot toldják majd meg. 

Bővebben
2014
máj
8
Hír

1,2 millió Dark Souls 2 fogyott nyugaton

0

A Bandai Namco közzétette a 2014-es üzleti évének pénzügyi eredményét, melyből kiderült, hogy a brutálisan nehéz RPG-ből, a Dark Souls 2-ből 1,2 millió darab kelt el Európában és Észak-Amerikában. 

Bővebben
2014
Már
13
Hír

Már négymillió halált követelt a Dark Souls II

0

Szinte minden, a Dark Souls II-vel kapcsolatos hírben említésre került a játék brutális nehézsége, melyet nem támaszt jobban alá más, mint az a satisztika, ami most elérhetővé vált a játékkal összefüggésben. 

Bővebben
2014
Már
11
HírVideó

Dark Souls II launch trailer

0

Pénteken kerül az üzletek polcaira a Dark Souls II, melyben minden sarkon, minden zugban és minden egyenesben a halál vár rád. A brutális nehézségéről ismert szerepjáték most megkapta utolsó előzetesét, íme.

Bővebben
2014
Már
6
HírVideó

Íme a Dark Souls II prológusa

0

Március 11-én jelenik meg konzolokra a Dark Souls II (PC-re április 25-én), s a Bandai Namco közzétette a játék bevezető képsorait, azaz a prológust. Ilyen az, amikor csalogatnak arra, hogy számtalanszor halj meg! 

Bővebben
2014
feb
26
HírVideó

Így fest a Dark Souls II gyűjtői kiadása

0

Ma már egy kicsomagolós videót megmutattunk nektek a Titanfall-ról, most a Dark Souls II Collectors Edition van soron. Mindezt az IGN jóvoltából tudjuk megmutatni, akik rátették a mancsukat a játékra.

Bővebben
2014
feb
20
HírVideó

Új előzetest villantott a Dark Souls 2

0

A március közepére datált Dark Souls 2 a From Software jóvoltából egy friss előzetessel lepett meg minket, melyen a főszerepet egy batár nagy sárkány kapja. A bitang nehéz szerepjáték rendkívül hangulatosnak, de halálsonak ígérkezik.

Bővebben
2014
feb
4
HírVideó

Dark Souls II – a Halál Erdeje

0

Újabb előzetes érkezett a From Software szívatós szerepjátékából, a Dark Souls II-ből, melyen ezúttal a Halál Erdejét ismerhetjük meg. A mellékelt videót fejlesztői kommentárok kísérik, illetve a halál hűvös csókja, mely folyamatosan a játékos bőrére pályázik.

Bővebben
2014
jan
31
HírVideó

Újabb kedvcsinálón a Dark Souls II

0

A napokban már kaptunk egy előzetest a From Software szerepjátékából, s ezúttal egy újabb videót tudunk megmutatni a Dark Souls II-ből. Megjelenés márciusban, addig lehet beállni a pofonfa alá, szokni a szivatást.

Bővebben
2014
jan
30
HírVideó

Alapos előzetest kapott a Dark Souls II

0

A From Software bitang nehézségű szerepjátéka kapott egy vaskos előzetest a PlayStation Access című műsorban. A Dark Souls II márciusban kerül az üzletek polcaira, Xbox 360 és PS3 platformokra, valamivel később PC-re.

Bővebben