Dark Souls | Konzol Center
2018
jan
12
HírVideó

Májusban jön a Dark Souls Remastered

0

A Bandai Namco bejelentette, hogy felújítja az eredeti Dark Souls-t, és PC-re, PS4-re, Xbox One-ra sőt Switch-re is elkészítik. Az első három platformon a Dark Souls III látványvilágára fog hasonlítani a játék. 

Bővebben
2016
Már
23
Hír

Tölthető a Dark Souls Xbox One-ra

0

Mostantól Xbox One-on is futtatható az eredeti Dark Souls, a visszafele kompatibilis játékok listája újabb darabbal bővült, alig néhány héttel a Dark Souls III megjelenése előtt. 

Bővebben
2014
jan
21
Hír

Potom pénzért kapható a Dark Souls

0

Ha az Xbox 360 konzolod már sírva kiált valami új játékért és szereted az RPG-ket, no meg szivatni saját magad, akkor ki ne hagyd a Microsoft Deal of the Week akcióját, melyben a Dark Soulst- veheted meg fillérekért.

Bővebben
2013
ápr
14
Hír

Íme a Dark Souls II borítója

0

Még azért néhány hónap hátra van, mire a From Software befejezi a Dark Souls II-t, a játék kiadója, a Namco Bandai mégis elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa a játék dobozfotóját. Könnyen lehet pedig, hogy csak 2014-re csúszik a kalandjáték.

Bővebben
2013
ápr
14
Hír

Több mint 2 millió Dark Souls fogyott

0

A From Software bitang nehéz kalandjátéka, a Dark Souls megjelenése óta felkerült néhány millió játékos polcára, nem csoda, hogy hamarosan érkezik a folytatás is, azaz, a második rész. Nyilvánosságra hozták, hogy hány példányt adtak el a játékból.

Bővebben
2013
ápr
10
Hír

Dark Souls II – az első gameplay felvezetője

0

Az IGN magazin a világon elsőként hamarosan egy masszív játékmenet videót tesz közzé a készülőben lévő Dark Souls II-ből, s hogy kellőképp csigázzák a nagyérdeműt, egyelőre két képet mutattak meg a játékból.

Bővebben
2012
máj
31
Hír

Dark Souls – a konzolosoknak is jár a PC-s extra

0

Eredményes volt a rajongók aláírásgyűjtése, mert a Namco Bandai elkészíti a tavaly Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra megjelent Dark Souls PC-s változatát, Prepare To Die Edition címmel. Erről már korábban hírt adtunk, viszont ismét porondon a téma.

Bővebben
2012
ápr
7
Hír

Dark Souls: Prepare to Die Edition

0

A még mindig PC-n játszók tényleg mindent megtettek azért, hogy a Dark Souls az ő kedvenc platformjukra is ellátogasson, s bár egy kis időt várni kellett rá, most már hivatalos: ősszel jön a játék PC-s verziója, Prepare to Die alcímmel.

Bővebben
2012
Már
21
Hír

Dark Souls bejelentés lóg a levegőben

0

A From Software a Dark Souls-zal kapcsolatos bejelentésre készül, melyről egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi is az. Lehet, hogy a rajongók által aláírásokkal követelt PC-s verzióról van szó, de könnyen lehet, hogy csupán egy DLC az egész.

Bővebben
2012
Már
10
Hír

Folytatódik a Dark Souls sorozat

0

Ha rajongója vagy a Souls sorozatnak, mely eddig a Demon’s Souls és Dark Souls részekből állt, akkor mázlista vagy. A From Software ugyanis azt tervezi, hogy folytatja a sorozatot, s még rengeteg kegyetlen módon nyírja ki a játékosokat.

Bővebben
2012
feb
1
Hír

Elnézést kért a Dark Souls fejlesztője

0

A From Software, a Dark Souls fejlesztője elnézést kért a rajongóktól, no nem azért, mert a játék olyan bitang nehézre sikeredett, hanem a framerate problémákért, melyre a rajongók a játék megjelenése óta panaszkodtak.

Bővebben
2012
jan
12
HírPletyka

Dark Souls DLC érkezhet hamarosan

0

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, akkor a From Software bitang nehéz akció-RPG-je hamarosan letölthető kiegészítőt kaphat, derült ki az EGM honlapjáról. Hivatalos megerősítés nincs.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

50 ezer felett a PC-s Dark Souls szavazatok száma

0

Úgy tűnik, hogy komolyan vették a gamerek azt a lehetőséget, hogy ha elegendő szavazat gyűlik össze, akkor van remény, hogy elkészüljön a Dark Souls  PC-s változata. A szavazatok száma már 50 ezer felett.

Bővebben
2012
jan
8
Hír

Megszavazhatod a PC-s Dark Souls-t

0

A Dark Souls PC-s kiadást kaphat, köszönhetően a rajongóknak, akik azt szeretnék, hogy ne csak konzolra jelenjen meg a From Software brutális nehézségű játéka. Mindössze csak elegen kell szavazni rá.

Bővebben