Darksiders Genesis | Konzol Center
2020
feb
15
HírVideó

Megjelent konzolokra a Darksiders Genesis

0

Néhány hónappal a PC-s megjelenést követően a Darksiders Genesis mától konzolokra is elérhető. Ha tetszik a megjelenés alkalmából készített előzetes, a játékot Xbox One, PS4 és Switch platformokon keresd.

Bővebben
2019
nov
23
HírVideó

Így kezdődik a Darksiders Genesis

0

Már nincs túl messze a Darksiders Genesis megjelenése, de aki esetleg addig nem akar várni, az most megnézheti a játék első negyedóráját. Az IGN jóvoltából lespoilerezheti magának az, aki akarja.

Bővebben
2019
nov
23
HírVideó

Darksiders Genesis – egy csokorban a képességek

0

Új előzetest kapott a Darksiders Genesis, melyen  a készítők egy csomó képességet mutatnak be akció közben. A játék december 5-én jelenik meg PC-re, jövő februárban pedig PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Bővebben
2019
okt
23
HírVideó

Decemberben jelenik meg a Darksiders Genesis

0

Egy új, hangulatos előzetessel jelentkezik a Darksiders Genesis, melyben ezúttal Strife kapja a főszerepet. Az izometrikus nézetű, Diablo-utánzat december 5-én jelenik meg PC-re, konzolokra pedig februárban.

Bővebben
2019
aug
24
gamescomHírVideó

GC 2019: Megmutatja magát a Darkisders Genesis

0

Új vizekre evez a Darksiders-sorozat, a következő epizód egy felülnézetes akciójáték formájában érkezik Genesis címmel. A játékot az Airship Syndicate fejleszti, megjelenés idén ősszel.

Bővebben
2019
jún
6
HírVideó

Felülnézetes RPG lesz az új Darksiders

0

A THQ Nordic új Darksiders-játékot jelentett be, mely Genesis alcímmel jelenik meg. Az új cím szakít az eddigi külső nézettel, és felülnézetes szerepjáték formájában jelenik majd meg.

Bővebben