Darksiders II | Konzol Center
2015
máj
28
Hír

PS4-re érkezik a Darksiders II Deathinitive Edition

A cím nem elírás, a Darksiders II újgenerációs változata a találó, Deathinitive Edition nevet kapta a keresztségben. Mindez a játék amazonos adatlapjáról derült ki. Megjelenési dátum egyelőre nincs. 

Bővebben
2013
ápr
24
Hír

A Nordic Games készíti el a Darksiders 3-at

0

Elkeltek a még megmaradt THQ-játékok, így a Darksiders jogai is végleg letudódtak, azt a kevésbé ismert Nordic Games vitte el az árverésen. Mellé még bezsebelte a Red Faction-t is a biztonság kedvéért. Ígéretek már vannak.

Bővebben
2013
Már
2
Hír

Új Xbox 360 Bundle érkezik tavasszal

0

A Microsoft bejelentette, hogy a tavaszt egy meglepetéssel kezdi, melynek keretében piacra dobja a Spring Value Bundle névre keresztelt Xbox 360-csomagját. Egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz kapható.

Bővebben
2012
dec
4
Hír

Megérkezett a Darksiders II harmadik DLC-je

0

A THQ és a Vigil Games a mai nap elérhetővé tette a Darksiders II harmadik expanzióját, mely a The Demon Lord Belial címre hallgat. A kiegészítőért 800 MS pontot, vagy 9,99 dollárt kell leszurkolni az érdeklődőknek. PS3-ra csak holnap jön.

Bővebben
2012
okt
30
HírVideó

Darksiders II – tölthető az Abyssal Forge DLC

0

A Darksiders II ma egy bővítménnyel rukkol elő, mely az Abyssal Forge DLC névre hallgat. Ára 800 MS pont/10 dollár, PS3-ra csak holnap lesz elérhető. Az expanzió egy teljesen új pályát hoz magával, új fegyverek és ellenségek is lesznek.

Bővebben
2012
okt
25
Hír

Darksiders II – jövő héten jön a második DLC

0

A Vigil Games bejelentette, hogy jövő héten jelenik meg a Darksiders II sorozatban második DLC-je, az Abyssal Forge. Az expanzió egy teljesen új helyszínre kalauzolja el azokat, akik hajlandóak fizetni a bővítményért.

Bővebben
2012
okt
23
Hír

Távozik a Darksiders lelke a Vigil-től

0

A Vigil Games társalapítója, s a Darksiders-játékok vezető művészeti szakembere elhagyja a stúdiót, jelentette be mindezt Twitteren. Nem volt puskaporos hangulat, jó viszonyban váltak el egymáshoz. Joe Madureira visszatér a képregényekhez.

Bővebben
2012
Sze
15
HírVideó

Darksiders II – ötórányi extra tartalom Wii U-ra

0

A Nintendo alaposan leboltolta a THQ-val: a hamarosan megjelenő Wii U-ra ötórányi extra tartalmat kínál a Darksiders II. Olyan tartalmak ezek, melyek csak és kizárólag az új konzolra érhetők el, utólag nem vásárolhatók meg más platformra.

Bővebben
2012
aug
26
Teszt

Darksiders II teszt

0

Néhány évvel ezelőtt a THQ nagy fába vágta a fejszéjét, létrehozott egy stúdiót Vigil Games néven, abból a célból, hogy a csapat egyetlen franchise-ra, az akkor még első résszel készülő Darksiders-re koncentráljon. Már a második résznél tartunk, eljött a Halál.

Bővebben
2012
aug
16
Hír

Darksiders II teszt

0

A THQ gondozásában tegnap jelent meg a tengeren túl a Vigil Games által készített Darksiders II, melynek üzleti sikere, ne adj’ isten sikertelensége a kiadó jövőjére jelentős hatással lesz. A játékról megérkeztek az első tesztek, lássuk, hogyan teljesít a Halál.

Bővebben
2012
aug
8
HírVideó

Darksiders II – Ismerd meg a Halált!

0

A THQ és a Vigil Games jóvoltából ismét egy Darksiders II előzetes érkezett, melyből magát a főszereplőt, a Halált ismerhetjük meg, aki testvére, az első rész főhőse, War nyomába ered az apokalipszis egyik lovasaként.

Bővebben
2012
aug
7
Hír

Darksiders II – Game+ és Arena mód bejelentés

0

A Vigil Games bejelentette, hogy a két hét múlva debütáló Darksiders II játékuk tartalmazni fogja a Game+ és az Arena módokat is. A készítők mindent megtesznek azért, hogy a játék a lehető leghosszabb ideig legyen szavatos.

Bővebben
2012
aug
3
HírVideó

Darksiders II – az Utolsó Megváltás trailer

0

Már csak pár hét kérdése, és tudja ezt a THQ is, hogy megjelenjen a Darksiders II, s ennélfogva a kiadó mindent megtesz azért, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg a játékát. Ezúttal egy TV reklám tesz azért, hogy a hangulatot a végsőkig fokozza.

Bővebben
2012
Júl
31
Hír

A Darksiders II-től függ a Vigil Games jövője

0

Óriási tétje van az augusztus 21-én megjelenő Darksiders II sikerének vagy épp sikertelenségének, ugyanis nem csak a franchise sorsa, de maga a Vigil Games jövője is azon múlik, hogy mennyire lesz kapós a THQ által piacra kerülő játék.

Bővebben