Darksiders III | Konzol Center
2018
dec
23
Hír

Klasszikus harcmódot kapott a Darksiders III

0

A Darksiders III fejlesztője, a Gunfire Games egy apró frissítést adott ki a Darksiders III-hoz a napokban, melynek eredménye, hogy a játék mostantól klasszikus harcmódban is játszható. 

Bővebben
2018
nov
25
HírVideó

Darksiders III – ló és lovasa

0

Érdekes előzetessel hangol a Darksiders III premierjére a játék kiadója, a legújabb mozgóképen ugyanis nem Fury kapja a főszerepet, hanem a lova. Akinek még neve sincs. November 27-től keresd a boltokban. 

Bővebben
2018
okt
5
HírVideó

Ma sem hagy magunkra a Darksiders III

0

Ma sem maradunk Darksiders III-előzetes nélkül, ezúttal egy bossharcot nézhetünk végig ismét az IGN jóvoltából. Harag ezúttal Restséggel méri össze szinte végtelennek tűnő erejét. 

Bővebben
2018
okt
3
HírVideó

Darksiders III – megint trailert kapott Fury

0

Vadonatúj trailert kapott a hamarosan megjelenő Darksiders III, melyben Fury kapta ismét a főszerepet. Az Apokalipszis harmadik lovasa november végén lép akcióba. 

Bővebben
2018
Júl
25
HírVideó

Darksiders III – Fury megint csapkod

0

A napokban közzétett videó után ismért új előzetesen csapkod Fury, a Darksiders III női főhőse. Az IGN jóvoltából ismét több információt kapunk a játékról. A megjelenésre szeptember 27-ig kell várni. 

Bővebben
2018
Júl
12
HírVideó

Újabb traileren a Darksiders III

0

A THQ Nordic azok után, hogy a hét elején bejelentette, hogy még idén megjelenik a Darksiders III, most máris új előzetessel próbál a rajongóknak kedveskedni. Főszerepben Fury, és a forró lángok. 

Bővebben
2017
dec
16
HírVideó

Mozgásban a Darksiders III

0

A THQ Nordic megmutatta a világnak, hol is tart a Darksiders III fejlesztése, melyben az Apokalipszis harmadik lovasát, Haragot fogjuk irányítani. A játék jövőre érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. 

Bővebben
2017
máj
6
HírVideó

Darksiders III – Fury dührohamot kap

0

A héten leplezték le a Gunfire Games első játékaként bemutatkozó Darksiders III-at, melynek főszereplője az ostoros Fury lesz. A játk megkapta első gameplay trailerét, melyben elszabadul a pokol. 

Bővebben
2017
máj
3
HírVideó

Megjött a Darksiders III első trailere

0

Hivatalosan is leleplezésre került a tegnap kiszivárgott Darksiders III, mely meg is kapta a maga első előzetesét. A játék 2018-ban jelenik meg, PS4, Xbox One és PC platformokra. 

Bővebben
2017
máj
2
Hír

Jön a Darksiders III

0

Az Amazon jóvoltából lebbent a fátyol, hogy javában készül már a Darksiders harmadik epizódja. Néhány információ és egy-két kép is kiszivárgott a tény társaságában. 

Bővebben
2013
ápr
24
Hír

A Nordic Games készíti el a Darksiders 3-at

0

Elkeltek a még megmaradt THQ-játékok, így a Darksiders jogai is végleg letudódtak, azt a kevésbé ismert Nordic Games vitte el az árverésen. Mellé még bezsebelte a Red Faction-t is a biztonság kedvéért. Ígéretek már vannak.

Bővebben