Days Gone | Konzol Center
2019
Sze
6
Hír

Days Gone – jön a New Game+

0

A rajongók elég kitartóan bombázták a Days Gone fejlesztőit kérésükkel, hogy készüljön a játékhoz New Game+ mód, ugyanis a Bend Studio hamarosan teríti a frissítést, aminek része lesz ez is.

Bővebben
2019
máj
11
Hír

A Days Gone vitte az áprilist a PlayStation Store-ban

0

Sony Interactive Enterainment Europe bejelentette, hogy melyek voltak a legnépszerűbb játékok a PlayStation Store-ban áprilisban. Az első helyet a Days Gone vitte el, de ami ennél nagyobb meglepetés, az a második.

Bővebben
2019
máj
1
Hír

Remek rajtott vett a Days Gone Angliában

0

Nagyon jól sikerült a Sony-exkluzív Days Gone rajtja a szigetországban, a fizikai eladások tekintetében maga mögé utasított mindenkit, és az év eddigi legjobb megjelenését produkálta.

Bővebben
2019
Már
5
Hír

Hatórányi átveztő videóval jön a Days Gone

0

A Sony következő PlayStation-exkluzív játéka, a Days Gone nem szűkölködik majd átvezető videókban, ugyanis az akciójátékban összesen hatórányi mozgóképes anyagot néznek végig a játékosok.

Bővebben
2019
jan
26

Days Gone – az országúti motorozás

0

A PlayStation 4-exkluzív Days Gone egy újabb, bemutatóvideót kapott, melyen az országúti motorozás veszélyeit, lehetőségeit mutatják be, a motor fejlesztésével karöltve. A végleges termék április 26-án jelenik meg. 

Bővebben
2019
jan
4
HírVideó

Ezek 2019 legjobb játékai a Sony szerint

0

A Sony készített egy videót, melyben összeszedték 2019 nagy megjelenéseit. Üröm az örömben, hogy ezek nagy része mind harmadik feles cím, hisz az exkluzívokat a cég tavaly már ellőtte. Lehet készíteni a pénztárcákat!

Bővebben
2018
okt
20
Hír

Elcsúsztatták a Days Gone megjelenését

0

Aki februárra várta volna a Sony-exkluzív Days Gone megjelenését, annak kevésbé jó hír, hogy a kiadó elhalasztotta a nyitott világú zombis túlélőjáték premierjét. Kérdés, hogy a mostani dátum végleges-e. 

Bővebben
2018
jún
15
HírVideó

E3 2018: Mozgásban a Days Gone

0

Bár a Days Gone nem volt része a Sony E3-as prezentációjának, a japánok azért demózták az expón a játékot a közönség szórakoztatására. Megmutatták, hogyan lehet megbírkózni a zombi hordával. 

Bővebben
2018
jún
13
E3HírVideó

E3 2018: Akcióban a Days Gone

0

A Bend Studios boszorkánykonyháján készülő Days Gone alaposan bemutatkozott az E3-on, tíz percen keresztül nézhetitek meg, milyen is lesz a PlayStation 4-exkluzív játék harcrendszere. 

Bővebben
2018
máj
12
HírVideó

Egy órán át mozog a Days Gone

0

A Game Informer jóvoltából most közel egy órán keresztül nézheted meg mozgásban a PlayStation 4-exkluzív Days Gone-t, melyet a játék kreatív direktora narrál. A megjelenés jövő év elejére várható. 

Bővebben
2018
Már
10
Hír

Csak jövőre érkezik a PS4-exkluzív Days Gone

0

Bár eredetileg 2018-as premierről beszélt a Sony, mégsem jelenik meg idén a PlayStation 4-exkluzív Days Gone. A játék csak 2019-ben kerül az üzletekbe, bár nem lehet tudni, mikor. 

Bővebben
2017
dec
9
Hír

PSX 2017: Jövőre érkezik a Days Gone

0

Shuhei Yoshida a Sony Worldwide Studios elnöke jelentette be, hogy 2018-ban jelenik meg a PlayStation-exkluzív Days Gone. A zombis cím a narratívára gyúr, nem eszetlen hentelés lesz. 

Bővebben
2017
Júl
15
Hír

Days Gone – más szemmel

0

Az E3-on egy vaskos játékmenettel tette tiszteletét a Days Gone, s most ugyanazon a pályán fogunk végigmenni, de más napszakban, és más útvonalon. Ha mázlink van, jövőre megjelenik a játék. 

Bővebben
2017
jún
14
E3HírVideó

E3 2017: Akcióban a Days Gone

0

A várhatóan 2018-ban megjelenő, PlayStation 4-exkluzív Days Gone egy tökös kis videót kapott az expó alkalmából. A felvételeket elnézve érdemes lesz odafigyelni a posztapokaliptikus akció-kalandra. 

Bővebben