Dead Island | Konzol Center
2016
Már
3
HírVideó

Jön a Dead Island Definitive Edition

0

A Deep Silver sem akar kimaradni a jóbólt, s még egy rókabőrt húz le a már kicsit korosodó Dead Island-ről, ugyanis kiadja annak remaszterelt változatát, a Definitive Edition-t. 

Bővebben
2014
feb
1
Hír

Games With Gold február – valóban a Dead Island érkezik

0

A Microsoft tegnap este hivatalosan is megerősítette, hogy a Games With Gold februári promóciójában az egyik letölthető játék a Techland-féle Dead Island lesz. A másik címet is nyilvánosságra hozták, bár az elég vékonyka.

Bővebben
2014
jan
31
HírPletyka

Games With Gold – a Dead Island jöhet februárban

0

A Microsoft még kivár azzal, hogy közölje, mely játékok lesznek ingyen letöthetők a Games With Gold promóció keretében februárban, bár sok ideje nincs, mert holnap kezdődik az új hónap. Állítólag az egyik játék a Dead Island lesz.

Bővebben
2013
feb
6
Hír

5 millió felett a Dead Island

0

A Deep Silver bejelentette, hogy 2011 szeptemberi megjelenése óta a furcsa, zombis játék, a Dead Island már több, mint 5 millió példányban talált gazdára világszerte, beleértve a digitális és fizikai eladásokat is.

Bővebben
2012
jan
17
Hír

Dead Island: Ryder White DLC

0

Ha ismét kedved van egy kis zombi henteléshez, és szeretnéd elővenni a Dead Island-et, akkor jó okod lesz rá, ugyanis az tovább bűvül egy újabb, egyjátékos expanzióval, mely a Ryder White nevet kapta a keresztségben.

Bővebben
2011
dec
28
Hír

Akikben nagyot csalódtunk – 2011

0

Ugyan még pár nap hátra van a 2011-es évből, azonban játék már biztosan nem jelenik meg. Így nyugodt szívvel készíthetünk számadást arról, hogy mely játékokban csalódtunk leginkább idén.  A lista fájdalmas.

Bővebben
2011
dec
21
Hír

3 millió Dead Island a boltokban

0

A Dead Island nagyon ígéretesen indult az év elején a számos díjat nyert ominózus trailerével, majd a játék mérsékelt sikert aratott a kritikusoknál megjelenése után. Stabilan menetel.

Bővebben
2011
nov
15
Hír

Dead Island: Bloodbath Arena DLC megjelenés

0

A Deep Silver tegnap bejelentette, hogy a Dead Island letölthető kiegészítője, a Bloodbath Arena még ebben a hónapban megérkezik. Lehet élezni a fejszéket, indul a trancsírozás.

Bővebben
2011
nov
9
Hír

Még a héten jön a konzolos Dead Island patch

0

Hidd el, nem ugratunk ezzel, ennyire nem volt sürgős a Deep Silvernek és a Techlandnek, hogy kiadja a számos problémával küszködő Dead Island első javítását konzolokra.

Bővebben
2011
okt
14
Hír

NPD: szeptemberben a Madden NFL 12 uralta Amerikát

0

Vélhetően senki nem lepődik meg rajta nagyon, hogy szeptemberben az Egyesült Államokban a Madden NFL 12 nem talált legyőzőre, s a szoftver értékesítési lista élén landolt.

Bővebben
2011
okt
10
Hír

UK Charts – A FIFA 12 második hete az élen

0

Az lenne a meglepő, ha a labdarúgás hazájában nem a FIFA 12 vezetné a videojátékok TOP 40-es listáját. A helyzet persze nem ez, hanem, hogy második hete az élen van.

Bővebben
2011
okt
10
Hír

Új Dead Island DLC megjelenési dátum

0

A Dead Island kiadója, a Deep Silver ma bejelentette a módosított megjelenési dátumot a Bloodbath Arena DLC-hez. Korábban elhalasztották, ez már a helyes dátum (?).

Bővebben
2011
okt
1
HírVideó

Biztos, hogy késik a Dead Island DLC

0

Míg korábban csak feltételeztük, most már egészen biztos, hogy késik a Dead Island Bloodbath Arena névre keresztelt DLC-je. Ugyanis tegnap kellett volna megjelennie, de nem jött.

Bővebben
2011
Sze
28
Hír

Film készül a Dead Island-ből

0

Az osztatlan sikeren túl más következménye is lett az év eleji, később filmes díjat nyert Dead Island zseniális trailerének: egy filmstúdió filmet készít belőle.

Bővebben