Dead Space 2 | Konzol Center
2012
aug
1
Hír

Ingyenes Dead Space 2 a PS Plus előfizetőknek

0

Ismét tudunk egy érvet mondani, ami miatt megéri a már Magyarországon is hivatalosan elérhető PlayStation Plus szolgáltatásra előfizetni, ugyanis akik ezt megteszik, most ingyen juthatnak hozzá a Dead Space 2-höz.

Bővebben
2011
Sze
12
Hír

A Dead Space 2 a legparásabb X360 játék

0

A játék, amitől még a szőr is feláll a hátadon, az Electronic Arts által fémjelzett sci-fi horror, a Dead Space 2, legalább is egy új, tudományos kutatás szerint.

Bővebben
2011
máj
24
Hír

Dead Space 2 – ingyenes DLC érkezik

0

Dupla öröm a Dead Space 2 rajongóknak, hogy májusban új letölthető kiegészítő érkezik. Egyrészt a tartalom miatt, másrészt pedig azért, mert egy fillérbe sem kerül.

Bővebben
2011
ápr
5
Hír

Pitchford támadja a Dead Space 2 multiját

0

Randy Pitchford, a Gearbox fejese keményen kritizálta egy az EDGE-nek adott interjújában a kiadókat és fejlesztőket, a sokszor szükségtelen multiplayer mód miatt.

Bővebben
2011
feb
24
HírVideó

Dead Space 2 Severed – március elsején

0

A Dead Space 2 első DLC-jét már korábban bejelentették, de hivatalos megjelenési dátumot nem mellékeltek hozzá. Most már ez is van.

Bővebben
2011
feb
19
HírPletyka

Dead Space 2 – készül a folytatás

0

Még javában tart a Dead Space 2 őrület – a játék remek értékeléseket kapott és tarol az üzletekben – máris felröppent a hír, hogy készül is a folytatás. Az Egyesült Királyságban megjelenő Official PlayStation Magazine legfrissebb számában a szerkesztők utalnak arra, hogy készülőben van a Dead Space 3.

Bővebben

Dead Space 2 végigjátszás

0

Sok megkeresést kaptunk, hogy tudnánk-e készíteni a Dead Space 2-höz végigjátszást. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben oldalunkon videós végigjátszásokat is közzéteszünk a szövegesek mellett.

Bővebben
2011
feb
7
Hír

A Dead Space 2 vezet Angliában

0

A Dead Space 2 vezeti az eladási listákat az Egyesült Királyságban, s nem meglepő módon a FIFA 11 követi azt. Úgy tűnik, hogy a LittleBigPlanet 2 szárnyalása véget ért, s jelenleg az ötödik helyen tanyázik, mind az Assassin’s Creed Brotherhood, mind pedig a Call of Duty: Black Ops megelőzi.

Bővebben
2011
jan
26
Teszt

Dead Space 2 teszt

0

A Dead Space 2 nagyon ütős játék. Arról fogok írni, hogy mennyire félelmetes helyenként, milyen jókat lehet benne gyilkolászni, s hogy mennyire megfogott a főhős (Isaac) belső harca. Azonban a Dead Space 2 ennél sokkal több.

Bővebben
2011
jan
25
Hír

Dead Space 2 – DLC

0

Az Electronic Arts bejelentette a Dead Space 2 első DLC-jét, pedig még az alapjáték is alig, hogy megjelent. A letölthető kiegészítő Dead Space 2: Severed néven jelenik meg és két önálló fejezetet tartalmaz majd.

Bővebben
2010
dec
25
HírVideó

A 10 legjobb Xbox 360 játék 2011-ben

0

Legjobb játékot választani nem is olyan egyszerű, pláne, ha tízről van szó. Az alábbiakban azonban mégis megkíséreljük összegyűjteni azt a 10 legjobb Xbox 360 játékot, amelyek jó eséllyel indulnak abban a versenyben, melynek végső állomása az év végi Spyke Video Game Awards.

Bővebben