Dead Space 3 | Konzol Center
2013
Már
7
HírVideó

Launch traileren a Dead Space 3: Awakened DLC

0

Jövő héten lesz elérhető a Dead Space 3 első DLC-je, az Awakened, melyért 800 MS pontot vagy 9.99 dollárt kell fizetni. Az Electronic Arts ma bemutatta a kiegészítő launch trailerét, melyet megosztunk veletek!

Bővebben
2013
Már
5
Hír

Nem lesz Dead Space 4

0

Azok a rajongók, akik arra számítanak, hogy a Dead Space 3 után biztosan elkészül a negyedik rész, csak kicsit tévedtek, ugyanis a legfrissebb pletyka szerint a már előkészítő munkálatokat lőtte le az Electronic Arts.

Bővebben
2013
Már
2
Hír

Akciós a teljes Dead Space-sorozat Origin-en

0

Ha valaki elmulasztotta életéből a Dead Space-sorozat végigjátszását, azonban van kedve hozzá, akkor épp most van itt az ideje. Az Electronic Arts saját virtuális piacterén, az Origin-en most a teljes sorozat akciósan kapható PC-re és konzolokra.

Bővebben
2013
feb
25
Hír

Napokon belül érkezhet a Dead Space 3 első DLC-je

0

Bár az Electronic Arts hivatalosan nem jelentett be megjelenési dátumot a Dead Space 3 első, Awakened címre keresztelt DLC-hez, azonban a hivatalosa Dead Space Twitter-csatorna úgy tűnik, elárult mindent.

Bővebben
2013
feb
5
Hír

Dead Space 3: Awakened DLC bejelentés

0

A Dead Space 3 még csak ma került az üzletek polcaira az Egyesült Államokban, az Electronic Arts máris bejelentette a játék első expanzióját, mely márciusban lesz letölthető mind a három platformra.

Bővebben
2013
feb
5
Hír

Dead Space 3 teszt

0

A Visceral Games műhelyében elkészült, és napokon belül megjelenő Dead Space 3-at már javában teszteli a nyugati sajtó, sőt mit több, máris befutottak az első értékelések Isaac legújabb kalandjáról.

Bővebben
2013
feb
4
Hír

Majd’ kétmillióan próbálták ki a Dead Space 3 demóját

0

Az Electronic Arts megosztotta a publikummal a Dead Space 3 demójára vonatkozó egyik legfontosabb adatot, miszerint a harmadik rész próbaverzióját közel kétmillióan próbálták ki világszerte.

Bővebben
2013
feb
3
HírVideó

Trailers.rar – a hét legfontosabb videói (2013/5.)

0

Nem volt elég időd a héten? Lemaradtál valamiről? Suli, munka, család, vagy csak egyszerűen tele volt a hócipőd? Most bepótolhatsz mindent, ugyanis itt vannak a hét legfontosabb videói egy csomagban!

Bővebben
2013
feb
1
HírVideó

Dead Space 3 sztori trailer

0

Már nagyon közeledik a Dead Space 3 megjelenése, így annak rendje s módja szerint az Electronic Arts előrántotta a játék sztori előzetesét, mely után vélhetően már csak a launch trailer marad hátra. Melegen öltözni, Isaac hamarosan visszatér!

Bővebben
2013
jan
30
Hír

Dead Space 3 játékmódok

0

A Visceral Games a hivatalos honlapjukon közzétette, hogy milyen játékmódok lesznek elérhetők a hamarosan debütáló Dead Space 3-ban. Minderről a játék producere, Steve Papoutsis írt bejegyzést a weboldalon.

Bővebben
2013
jan
28
HírVideó

Dead Space 3 launch trailer

0

Napok vannak hátra a Visceral Games boszorkánykonyháján készült Dead Space 3 megjelenéséig, s ebből az alkalomból az Electronic Arts közzétette a játék utolsó előzetesét, a launch trailert.

Bővebben
2013
jan
23
HírVideó

Ötpercnyi Dead Space 3 érkezett

0

Már csak napokra vagyunk a Dead Space 3 megjelenésétől, s már javában zúzhatod a demót is, azért az Electronic Arts inkább biztosra megy, és egy friss előzetest mellékelt a fagyos bolygón játszódó játékból. Fókuszban a kampány mód.

Bővebben
2013
jan
23
Hír

Szimpla port lesz a PC-s Dead Space 3

0

Ennek a hírnek sokan nem fognak most örülni, de ez már csak így van: a Visceral Games szakemberei előálltak a farbával, miszerint a Dead Space 3 PC-s változata egy egyszerű port lesz csak.

Bővebben
2013
jan
22
Hír

Dead Space 3 – indul az Electronic Arts lehúzása

0

Az Eurogamer magazin egy roppant bosszantó hírrel rukkolt elő, miszerint a hamarosan megjelenő Dead Space 3-ban mikrotranzakciós rendszer működik majd, azaz, pénzért különböző cuccokat, fejlesztéseket lehet vásárolni.

Bővebben