Dead Space | Konzol Center
2014
ápr
28
Hír

Ingyenesen tölthető a Battlefield 1942

0

Az Electronic Arts kicsit jótékonykodik, s a Dead Space után most a Battlefield 1942-t lehet letölteni ingyen és bérmentve Originről. Az akció meghatározatlan ideig tart, így érdemes mielőbb töltögetni. 

Bővebben
2013
Már
2
Hír

Akciós a teljes Dead Space-sorozat Origin-en

0

Ha valaki elmulasztotta életéből a Dead Space-sorozat végigjátszását, azonban van kedve hozzá, akkor épp most van itt az ideje. Az Electronic Arts saját virtuális piacterén, az Origin-en most a teljes sorozat akciósan kapható PC-re és konzolokra.

Bővebben
2012
ápr
21
Hír

A Gears of War a legrosszabbul megírt játék

0

Volt már rá példa a történelemben, hogy egy franchise képviselője beszól egy másik sorozatnak, ezen nem kapjuk fel a fejünket. Ezúttal Chuck Beaver, a Dead Space producere oltotta le rendesen az Epic által fémjelzett Gears of War-t.

Bővebben
2011
nov
30
HírPletyka

Dead Space és Dragon Age pletykák

0

A Kotaku ma pletykálós kedvében volt, és igen komoly híreszteléseket osztott meg két siker franchise, a Dead Space és a Dragon Age-dzsel kapcsolatban. Kapaszkodj!

Bővebben
2011
jan
7
HírVideó

Érkezik a Dead Space iPhone-ra

0

Az elmúlt hónapokban döbbenten vettük tudomásul, hogy az Apple okostelefonjával mostantól már mint komoly játékkonzollal is számolni kell. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy érkezik rá a Dead Space.

Bővebben