Deals With Gold | Konzol Center
2018
jan
4
Hír

Itt vannak az aktuális Deals With Gold-akciók

0

A nagy év végi leárazásokat követően a Microsoft kizárólag a Live-előfizetőknek rukkolt elő egy újabb akcióval, melyben valljuk be, kevés igazán jó játék található. Ha esetleg mégis úgy érzi valaki, nézzen körül. 

Bővebben
2016
feb
2
Hír

Eheti akciós Xbox-játékok

0

A Microsoft Deals With Gold promóciójában egy rakat játék akciós áron kapható most Xbox LIVE-on. Olyan húzócímek is, mint a Star Wars: Battlefront, szóval érdemes körbenézni. 

Bővebben
2014
nov
28
HírVideó

Deals With Gold – a hétvégi ajánlatok

A Microsoft közzétette, hogy ezen a hétvégén milyen játékait akciózza le a Deals With Gold promóciója keretében. Ahogy a neve is mutatja, a kedvezmény kizárólag a Gold-előfizetőket illeti meg. 

Bővebben
2014
nov
18
Hír

Deals With Gold – akciós Tomb Raider-címek

Ezen a héten a Deals With Gold promóció keretében a Microsoft a Tomb Raider-játékokat, és kiegészítőket tett akcióssá Xbox LIVE-on. Nagyon jó áron lehet hozzájutni a Lara Croftos cuccokhoz. 

Bővebben
2014
okt
29
Hír

Deals With Gold – féláron a GTA V és a Titanfall

A Microsoft közzétette, hogy milyen játékokat akciózik le a héten a Deals With Gold kínálatában. Az akciós árak csak Gold-előfizetőknek szólnak, azonban van néhány játék, amire érvényes a normál tagság is. 

Bővebben
2014
okt
22
Hír

Deals With Gold – akciós autós játékok

A Microsoft közzétette, hogy ezúttal milyen játékokat lehet megvásárolni akciósan a Deals With Gold promóciója keretében. Ezúttal az autós játékoké a főszerep, már mindez nem kizárólagos. 

Bővebben
2014
Sze
24
Hír

Deals With Gold -akciós Xbox-játékok

A Microsoft fellőtte ismét a Deals With Gold promócióját, melynek keretében három Xbox One-játékot, és néhány DLC-t akcióztak le. Ha valaki nem játszott még minden Mass Effect-kiegészítővel, itt a jó alkalom. 

Bővebben
2014
Júl
23
Hír

Deals With Gold – akciós Xbox-játékok

0

A Microsoft fellőtte eheti akcióit a Deals With Gold promócióján belül, melynek érdekessége, hogy nevéve ellentétben azok is vásárolhatnak akciós játékokat, akiknek nincs Gold-előfizetésük. A kedvezmény július 28-ig él. 

Bővebben
2014
Júl
1
Hír

A heti Deals with Gold-akciók

0

A Microsoft közzétette az eheti Deals with Gold promóciójában résztvevő játékok listáját, illetve természetesen az akciós árakat is mellé. Főle az Assassin’s Creed IV-et nyomják, de jó áron van a Thief is. 

Bővebben
2014
jún
17
Hír

Rockstar-akció Xbox LIVE-on

0

A Microsoft a Rockstar Games néhány címét leakciózta Xbox LIVE-on a Deals with Gold promóciójának keretében, melyben röhejes 1800 forintért lehet olyan játékot megvenni, mint például a Red Dead Redemption. 

Bővebben
2014
jún
3
Hír

Heti Deals With Gold – akciós játékok Xboxra

0

A Microsoft közzétette az eheti Deals With Gold promóciójában résztvevő játékait, melyeket Xbox One és Xbox 360 platformokra lehet kezdvezményes áron megvásárolni. 

Bővebben
2014
máj
6
Hír

Xbox LIVE akciók ismét

0

A Microsoft részletezte a Deals With Gold promócióját, melyben ezen a héten is bizonyos játékokat jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni. A játékok mindegyikét csak Gold-előfizetéssel rendelkezők vásárolhatják meg.

Bővebben