Death Stranding | Konzol Center
2020
Júl
14
HírVideó

Itt a Death Stranding PC-s launch trailere

0

Mától elérhető a Death Stranding PC-s változata, ami több extrát is tartalmaz a PC-ökoszisztémához igazodva. A játékot a Steam-en és az Epic Store-ban találod meg. Itt pedig a megjelenéshez dukáló trailer.

Bővebben
2020
ápr
21
Hír

Késik a Death Stranding PC-s portja a járvány miatt

0

A Kojima Productions bejelentette, hogy a Death Stranding PC-s portja nem jelenik meg az eredetileg tervezett időpontban. A koronavírus okozta helyzet miatti távoli munkavégzés és a stúdió bezárása az ok.

Bővebben
2020
ápr
1
Hír

Elkészült a fotómód a Death Stranding-hez

0

Ahogy a múlt hónap elején megígérték, elkészült a fotómód a Death Stranding-hez PS4-en. A Kojima Productions bejelentette, hogy a fícsör egy új frissítés formájában érkezik.

Bővebben
2020
feb
22
HírVideó

Furcsa Death Stranding-trailert posztolt Kojima

0

Hideo Kojima egy furcsa Death Stranding-előzetest posztolt Twitteren, ami alá kommentbe csak annyit írt, hogy 2020-ban érkezik. Vagy a játék PC-s verziója, vagy pedig egy DLC lesz az.

Bővebben
2020
jan
12
Hír

A Death Stranding kapta a legjobb jelölést a játékfejlesztőktől

0

A Death Strandinget összesen hét kategóriában jelölték a videojáték fejlesztők a Game Developers Conference díjátadójára, melyből aligha nem egy-kettőt bizonyára meg is nyer Kojima játéka.

Bővebben
2019
dec
7
Hír

Tiszta lapokkal indítana a Death Stranding 2

0

Hideo Kojima, a Death Stranding megálmodója a napokban egy beszélgetés keretében árulta el, hogy milyen személyes élményeken alapszik a Death Stranding 2, és hogy mit gondol a folytatásról.

Bővebben
2019
dec
1
Hír

Növelik a betűméretet a Death Stranding-ben

0

Ha valaki játszott már a Death Stranding-gel, bizonyára feltűnt neki, hogy a játék menüjében milyen apró betűvel vannak szedve a szövegek. A Kojima Productions a rajongók visszajelzése alapján foltozni fogja.

Bővebben
2019
nov
9
HírVideó

Nem lesz platform exkluzív a Death Stranding PC-n

0

A Death Stranding jövő évben jelenik meg PC-n, és a játékot már most elő lehet rendelni Steam-en, illetve az Epic Games Store-ban is. Mindez azt jelenti, hogy nem kap exkluzivitást egyik áruház sem.

Bővebben
2019
nov
1
HírVideó

Spoileres launch trailert kapott a Death Stranding

0

Egy hét múlva jelenik meg az óriási kérdőjeleket tartalmazó Death Stranding, aminek utolsó, Kojima által vágott előzetesét láthatjuk most. A képsorok spoileresek, így aki nagyon ráizgult, az óvatosan nézze csak!

Bővebben
2019
okt
5
HírVideó

Kedvcsinálót kapott a Death Stranding

0

Kojima-mester egy új kedvcsinálót lőtt fel az éterbe a november 8-án megjelenő Death Stranding-ből. Sokkal okosabbak ettől sem leszünk, az előzetes sokkal inkább csak hangulatba hoz, mint elárul dolgokat a játékról.

Bővebben
2019
Sze
7
Hír

Még Kojima sem érti a Death Strandinget

0

Meglepő kijelentést tett Hideo Kojima, a Death Stranding alkotója a napokban, elmondása szerint ugyanis  nem érti a saját játékát. Nem véletlenül ráncolta a szemöldökét milliónyi játékos az előzeteseket látva.

Bővebben
2019
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2019: Bizarr előzetesen a Death Stranding

0

Kojima ismét meglepte a közönséget a Death Stranding legújabb előzetesével, amiben a vizelés és a csecsemő szoptatás is szerepet kapott. Átvezető videók és egy valós gameplay részlet látható az új felvételen.

Bővebben
2019
aug
9
Hír

Már nem PlayStation 4-exkluzív cím a Death Stranding, soha nem is volt az

0

A Death Stranding már nem szerepel a PlayStation 4-exkluzív játékok sorában, ami azt jelenti, hogy másik platformon is megjelenik a játék. Vélhetően az a PC lesz, egyelőre csak nem hivatalos információk vannak.

Bővebben
2019
Júl
28
HírVideó

Death Stranding – 21 percenként leáll a szíve

0

Ahogy egyre közeledik a Death Stranding megjelenése, úgy lesz egyre több fogalmunk arról, miről is szól a játék. Egy friss előzetesen a játék egy karakterét, Heartman-t ismerhetjük meg, aki igen különös életet kénytelen élni.

Bővebben