Destiny | Konzol Center
2019
jan
13
Hír

Elváltak a Bungie és az Activision útjai

0

Viszontagságokkal terhes nyolc év után úgy döntött, hogy a Bungie kilép az Activision kötelékéből, és a jövőben önállóan folytatja tovább a tevékenységét. A Destiny jogait is viszik magukkal. 

Bővebben
2017
Már
30
HírVideó

Bemutatták a Destiny 2-t

0

A Bungie az imént leplezte le a Destiny 2-t, mely konzolok mellett ezúttal PC-re is megjelenik majd. A játék szeptember 8-án kerül fel az üzletek polcaira, íme az első trailer. 

Bővebben
2016
Sze
15
HírVideó

Destiny: Rise of Iron launch trailer

0

Jövő héten újabb bővítményt kap a Destiny, melyben új helyszín és kampány, illetve újabb raid- és strike lehetőséget kapnak a vásárlók. A launch trailerben belekukkanhatsz a szeptember 20-án érkező DLC-be. 

Bővebben
2016
jún
11
E3HírVideó

E3 2016: Szeptemberben jön a Destiny: Rise of Iron DLC

0

Az Activision hivatalosan is leleplezte a Destiny következő bővítményét, melyet Rise of Iron címmel illettek. A kiegészítő szeptember 20-án debütál, csak PS4-re és Xbox One-ra. 

Bővebben
2016
jan
24
Hír

Késik a Destiny 2

0

A Bungie a Destiny bejelentésekor azt nyilatkozta, hogy a Destiny univerzumát egy tízéves ciklusban készül feltálalni a játékosoknak. Mindez három éve volt, időszerű lenne a folytatás, de még a fasorban sincs. 

Bővebben
2015
nov
3
Hír

Destiny – 25 millió regisztrált felhasználó van

Az Activision Blizzard bejelentette, hogy a Destiny regisztrált felhasználóinak száma elérte a 25 milliót. Az utolsó három hónapban 5 millióval emelkedett a tagok száma. 

Bővebben
2015
máj
16
HírVideó

Mozgásban a Destiny House of Wolves DLC

Jövő héten jelenik meg a Destiny új DLC-je, a House of Wolves, mely három új térképet, kooperatív küldetéseket és arénákat, valamint új sztoriküldetést is tartalmaz. Nézz bele, mire is számíthatsz! 

Bővebben
2015
feb
7
Hír

16 millió regisztrált Destiny-felhasználó van

Az Activision közzétette aktuális pénzügyi jelentését, s ebből az alkalomból a Destiny sikeréről és többet árult el a kiadó. A játéknak már 16 millió regisztrált felhasználója van, akik napi átlag 3 órát játszanak az új IP-vel. 

Bővebben
2014
dec
5
HírVideó

Destiny – videón a The Dark Below DLC

Jövő héteóln érkezik a Destiny első story DLC-je, a The Dark Below, s ebből az alkalomból megtekinthető az utolsó előzetese a bővítménynek. A DLC-ért 20 dollárt kell fizetni azoknak, akik nem rendelkeznek szezonbérlettel. 

Bővebben
2014
nov
25
HírVideó

Mozgásban a Destiny új bővítménye

Már csak két hét, is megjelenik a Destiny első sztori DLC-je, a The Dark Below, s ebből az alkalomból a Bungie most betekintést enged az expanzióba. Íme. 

Bővebben
2014
nov
21
HírVideó

Destiny – videón a The Dark Below DLC

December 9-én érkezik a Destiny első sztori DLC-je, a The Dark Below, s egy YouTube felhasználónak köszönhetően most belekukkanthatunk az expanzióba. 

Bővebben
2014
Sze
22
Hír

UK Charts -stabilan őrzi helyét a Destiny

Mindenki a Destiny-ről beszél, nem kicsit köszönhetően az Activision masszív marketingkampányának, s ez meg is látszik a múlt heti brit eladásokon is, ugyanis a lövölde még mindig makacsul tartja magát az első helyen. 

Bővebben
2014
Sze
18
Hír

325 millió dollárt kaszált eddig a Destiny

Bár az Activision néhány napja büszkén jelentette be, hogy az első nap félmilliárd dollár értékben szállítottak az üzletekbe a Destiny-ből, azonban tényleges eladási adatok még csak most kerültek nyilvánosságra. 

Bővebben
2014
Sze
15
HírVideó

Destiny teszt

Az Activision talán nem túl fair módon embargót pakolt a Destiny tesztekre, talán ezzel is akarta megakadályozni, hogy a hatalmas vásárlási hullámot nehogy megtörje bármi is. Az igazság pillanata azonban eljött. 

Bővebben