Deus Ex: Human Revolution | Konzol Center
2016
aug
5
HírVideó

Televíziós reklámon az új Deus Ex

0

A Deus Ex: Human Revolution már aranylemezre kerüt, így a marketinggépezet is nagyobb fokozatra kapcsolt. Ezúttal egy televíziós reklámon feszít Adam Jensen. 

Bővebben
2015
ápr
8
HírVideó

Deus Ex: Mankind Divided bejelentés és trailer

A Square Enix bejelentette, hogy PS4, Xbox One és PC platformokra új Deus Ex-játékot készít, melynek alcíme Mankind Divided lesz. Befutott az első előzetes is. 

Bővebben
2013
ápr
3
HírVideó

Előzetesen a Wii U-s Deus Ex: Human Revolution

0

Hamarosan érkezik a Wii U-ra a Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut, azaz, a rendezői változat, s a Square Enix a jeles alkalomból egy előzetest is mellékelt a népnek. Egyúttal bejelentették, hogy ez a verzió Wii U-exkluzív lesz.

Bővebben
2013
Már
19
Hír

Wii U-ra érkezhet a Deus Ex: Human Revolution

0

Úgy tűnik, hogy a Square Enix abban sántikál, hogy a Deus Ex: Human Revolution Wii U-ra is megjelenjen, már ha hinni lehet az Amazonon megjelent adatlapnak, mely május 7-i megjelenésről ad tanúbizonyságot.

Bővebben
2012
Már
8
Hír

GDC 2012: Sajnálják a Deus Ex bossharcokat a fejlesztők

0

A tavaly megjelent Deus Ex: Human Revolutions sokak szerint az év egyik legjobb játéka volt, azonban a bossharcokkal sokaknak meggyűlt a baja, tényleg utálatos volt. A fejlesztők most emiatt elnézést kértek, legközelebb jobban átgondolják.

Bővebben
2011
okt
14
Hír

NPD: szeptemberben a Madden NFL 12 uralta Amerikát

0

Vélhetően senki nem lepődik meg rajta nagyon, hogy szeptemberben az Egyesült Államokban a Madden NFL 12 nem talált legyőzőre, s a szoftver értékesítési lista élén landolt.

Bővebben
2011
okt
11
HírVideó

Videón a Deus Ex: Human Revolution DLC

0

Óriási siker volt nyáron, minket ugyan nem nyűgözött le a Deus Ex: Human Revolution, amihez ebben a hónapban érkezik a Missing Link DLC. Videónk is van, kommentárral.

Bővebben
2011
okt
10
Hír

UK Charts – A FIFA 12 második hete az élen

0

Az lenne a meglepő, ha a labdarúgás hazájában nem a FIFA 12 vezetné a videojátékok TOP 40-es listáját. A helyzet persze nem ez, hanem, hogy második hete az élen van.

Bővebben
2011
Sze
23
HírVideó

Videón az első Deus Ex: Human Revolution DLC

0

A Deus Ex: Human Revolution első letölthető kiegészítője, a The Missing Link DLC hamarosan érkezik, most viszont már mozgásban is megtekinthetjük Adam Jensent.

Bővebben
2011
Sze
10
Hír

Kétmilliónál a Deus Ex

0

A Square Enix tegnap bejelentette, hogy a Deus Ex: Human Revolution eddig kétmillió példányban kelt el Európában és Észak-Amerikában. Hamarosan itt a DLC.

Bővebben
2011
Sze
9
Hír

NPD: augusztusban a Deus Ex uralja Amerikát

0

Az NPD Group felmérései alapján az Egyesült Államokban jelenleg a Deus Ex: Human Revolution áll a szoftver eladási listák élén, bár sikere vélhetően csupán átmeneti.

Bővebben
2011
Sze
4
Hír

Bejelentették az első Deus Ex: Human Revolution DLC-t

0

A Square Enix a héten szárnyra kapott találgatásokra reagálva jelentette be a Deus Ex: Human Revolution első DLC-jét, mely a The Missing Link címet viseli.

Bővebben
2011
aug
28
HírVideó

Deus Ex: Human Revolution – a szemkiborg

0

Kicsit sokkoló élőszereplős marketing videóval állt elő az Eidos Montreal az új Deus Ex kapcsán, mely elgondolkodtató az emberiség jövőjét illetően. Nem is olyan távoli az augmentáció?

Bővebben
2011
aug
26
Teszt

Deus Ex: Human Revolution teszt

0

Sok játék adja a játékos kezébe a választás lehetőségét, azonban ennél jóval kevesebb teszi ezt értelmes módon.  A Deus Ex: Human Revolution egyike ezen keveseknek: az FPS-lopakodós-kémkedős-RPG hibrid rád bízza, hogy egy helyzetet hogyan oldasz meg. 

Bővebben