Deus Ex: Mankind Divided | Konzol Center
2016
aug
19
HírVideó

Launch traileren a Deus Ex: Mankind Divided

0

A jvő keddi megjelenés előtt befutott a Deus Ex: Mankind Divided lauch trailere. Adam Jensen tehát visszatért, nem kisebb feladattal, minthogy egy újabb összeesküvést göngyölítsen fel és akadályozzon meg. 

Bővebben
2016
aug
14
HírVideó

Így fest az új Deus Ex gyűjtői kiadása kicsomagolva

0

Az Eidos Montreal hónapokkal ezelőtt már bejelentette, hogy a Deus Ex: Mankind Divided gyűjtői kiadással büszkélkedik majd. Most Jean Francoius Dugas, a játék direktor bontja ki kamerák előtt a prémium  változatot. 

Bővebben
2016
aug
12
Hír

Deus Ex: Mankind Divided gépigény

0

Néhány hét, és megjelenik az Eidos Montreal gondozásában a Deus Ex: Mankind Divided, s most befutott a játék hivatalos gépigénye is. Nem árt résen lenni.

Bővebben
2016
Júl
16
HírVideó

Bőséges bemutatón a Deus Ex: Mankind Divided

0

Kicsivel több mint egy hónap, és megérkezik a Deus Ex: Mankind Divided, s most a GameSpot jóvoltából jócskán belenézhetünk a játékba. Az egyik videó a prágai helyszínt mutatja be. 

Bővebben
2016
jún
16
E3HírVideó

E3 2016: Mozgásban a Deus Ex: Mankind Divided

0

Masszív betekintést nyújtunk most a Deus Ex: Mankind Divided-ba, melyben a dubai küldetést nézheted végig a játékból, mely augusztus 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

Bővebben
2016
jún
9
E3HírVideó

E3 2016: Mozgásban a Deus Ex Prágában

0

Az Eidos Montreal a tegnapi nap egy masszív élő stream formájában mutatta meg mozgás közben a Deus Ex: Mankind Divided-et, melyben a prágai pályába kukkanthatunk bele. 

Bővebben
2016
máj
26
HírVideó

Élőszereplős traileren a Deus Ex: Mankind Divided

0

Augusztus végén debütál az új Deus Ex, mely Mankind Divided alcímre hallgat, s egy friss élőszereplős traileren a játék világát kívánták a készítők kicsit aláfesteni. 

Bővebben
2016
ápr
28
HírVideó

Deus Ex: Mankind Divided – minden, amit tudnod kell róla

0

A Square Enix kiadta a Deus Ex: Mankind Divided 101-es trailerét, azaz azt az anyagot, mely az”amit tudnod kell a játékról” tartalommal készül. A játék augusztus 23-án jelenik meg PS4–re, PC-re és Xbox One-ra. 

Bővebben
2016
jan
9
Hír

50 rugó lesz a Deus Ex: Mankind Divided gyűjtői kiadása

0

Drága a mi hobbink, tudjuk ezt jól, nemhogy egy-egy játékért fizetünk szép árat, a speciális, gyűjtői kiadásokért még mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Mint például majd a Deus Ex: Mankind Divided esetében. 

Bővebben
2015
nov
18
Hír

Fél évet csúszik a Deus Ex: Mankind Divided

A játék hivatalos oldalán jelentette be az Eidos Montreal, hogy a Deus Ex: Mankind Divided a 2016 februári megjelenés helyett csak fél évvel később, augusztusban kerül az üzletek polcaira. 

Bővebben
2015
okt
24
HírVideó

Deus Ex Mankind Divided – Adam Jensen 2.0

Adam Jensen 2.0 címre keresztelték a Deus Ex: Mankind Divided  legújabb előzetesét, s mint ahogy azt a cím is jelzi, az a továbbfejlesztett főhősről, és képességeiről szól. Megjelenés 2016. február 23-án. 

Bővebben
2015
okt
18
HírVideó

Pazarul fest a Deus Ex Mankind Divided

A Deus Ex: Mankind Divided a jövő év egyik ígéretes RPG-je, s ami egészen biztos, a látvánnyal nem lesz gond. A legújabb videó is erről szól: milyen vizuáli technikákkal vértezik fel a játékot. Remek videó. 

Bővebben
2015
okt
9
HírVideó

Mutogatja magát a Deus Ex Mankind Divided

A jövő év egyik nagy durranásának ígérkezik a Deus Ex: Mankind Divided, melyből most egy néhány perces gameplay felvétel érkezett. Február 23-án akcióba lendül a játék, PS4, Xbox One és PC platformokon. 

Bővebben
2015
jún
19
E3HírVideó

E3 2015: Vaskos előzetesen a Deus Ex: Mankind Divided

Az Eidos Montreal jóvoltából most 25 percen keresztül nézhetjük meg a Deus Ex: Mankind Divided-ot, mely 2016-ban jelenik meg Xbox One, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben