Diablo III | Konzol Center
2017
jan
11
HírVideó

Jól sikerült a Diablo 3 PS4 Pro-frissítése

0

A Diablo 3 2.4.3-as frissítése múlt héten került terítésre, s a huszadik szülinapos tartalom mellett a PlayStation 4 Pro-frissítést is magával hozta. Az alábbi videó arról szólt, hogyan teljesít a folt. Határozottan jól. 

Bővebben
2016
nov
5
HírVideó

Jövőre jön a Diablo III: Rise of the Necromancer

0

Bár már sokan a Diablo IV-et várják, egyelőre az a fasorban sincs, van viszont helyette egy friss bejelentés, miszerint jövőre érkezik a harmadik rész új bővítménye, a Rise of the Necromancer. 

Bővebben
2014
máj
20
HírVideó

Diablo III Ultimate Evil Edition előzetes

0

Augusztusban jelenik meg a Diablo III DLC-vel kiegészített változata konzolokra, egyúttal PS4-re és Xbox One-ra is. A speciális kiadás az Ultimate Evil Edition címet kapta, mely ezúttal egy előzetessel lett gazdagabb. Íme. 

Bővebben
2014
ápr
3
Hír

2.7 millió Diablo 3 Reaper of Souls fogyott eddig

0

Bár a Diablo III tavaly előtti megjelenése okozott némi csalódást a játékosok és a szakma körében is, az alig néhány napja megjelent Diablo 3 Reaper of Souls DLC fogy, mint a cukor.

Bővebben
2013
Sze
12
Hír

Tölthető a konzolos Diablo III demója

0

Bár a játék már az üzletek polcain várja jobb sorsát, a Blizzard most tette elérhetővé a konzolos Diablo III kipróbálható verzióját. Lehet szépen tölteni Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra.

Bővebben
2013
Júl
28
HírVideó

Diablo III – gonosz testközelből

0

A negyedik rémisztgetős videóját teszi közzé a Blizzard a az Evil Reborn sorozatban a Diablo III konzolos változatához, s ezúttal egészen közelről tapasztalhatjuk meg, hogy milyen is az, ha a sötétség maga alá gyűr. Megjelenés szeptember harmadikán.

Bővebben
2013
Júl
23
HírVideó

Újabb ijesztgetős előzetest kapott a konzolos Diablo III

0

A Blizzard Entertainment immáron harmadik alkalommal tesz közzé egy parázós előzetest a konzolos Diablo III-ból, s bár ezek egyike sem terjedelmes, a marketingkampány érdekes részei. Megjelenés hamarosan, lehet készülni.

Bővebben
2013
Júl
20
HírVideó

Tovább paráztat a konzolos Diablo III

0

A Blizzard egy újabb furcsa, rémisztgetős trailerrel szeretné felhívni a konzolos Diablo III-ra a figyelmet, mellyel épp a PS3 tulajdonosoknak sugallja, hogy szeptember harmadikán nekik végük lesz. Lesz még ilyen videó több is.

Bővebben
2013
Júl
18
HírVideó

Rémisztget a konzolos Diablo III

0

Szeptember harmadikán kerül az üzletek polcaira Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra a Diablo III, s a Blizzard ebből az alkalomból egy ijesztgetős előzetest dobott be a köztudatba. Íme.

Bővebben
2013
jún
24
HírVideó

Így fest a Diablo III PlayStation 3-on

0

Három-három-három. Azaz, még az E3-on debütált a Diablo III PlayStation III-as videója, melyet Josh Mosqueira direktor vezényel, s melyen a játék multiplayer módjában nyerhetünk betekintést. Íme az ördög maga!

Bővebben
2013
jún
6
Hír

Szeptember elején érkezik a Diablo III konzolokra

0

A Diablo III PlayStation 3 és 4 változatát még februárban jelentette be a Sony, azonban a Microsoft platformjára a mai napig nem érkezett megerősítés a játékról. A mai napig. Ugyanis már hivatalos: szeptember 3-án érkezik a Diablo III konzolokra.

Bővebben
2013
Már
23
HírVideó

Trailert kapott a konzolos Diablo III

0

Pár héttel ezelőtt a PlayStation Meetingen derült ki, hogy a Blizzard a Sony-val megállapodott, s a tavaly megjelent Diablo III PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megjelenik. Most itt az első mozgókép a konzolos változatból.

Bővebben
2012
okt
8
Hír

Diablo III – ingyenes applikáció iOS-re

0

Az AppStore kínálatába a napokban került fel egy ingyenes alkalmazás, mely a Diablo III-hoz készült a REVOLVER Studios gondozásában. A neve D3 Connect to Diablo, s mint a neve elárulja, ez egy interfész.

Bővebben
2012
Júl
5
Hír

A Blizzard szerint kevés a tartalom a Diablo III-ban

0

A Diablo III üzletileg kétségtelenül hatalmas siker, azonban a rajongóknak keserű a szája, ugyanis sokan úgy érzik, hogy nem volt elég tartalmas a játék, s nem érte meg a 15 ezer forintos vételárat. Meglepő módon a Blizzard ugyanezt állítja.

Bővebben