DICE | Konzol Center
2020
ápr
29
Hír

Jövőre érkezhet a Battlefield VI

0

A legfrissebb információk szerint akár már a jövő évben megjelenhet a Battlefield VI, az Electronic Arts háborús lövöldéje. Ez azt jelentené, hogy két év kihagyás után érkezik a sorozat következő darabja.

Bővebben
2018
Júl
15
HírVideó

Battlefiled 1: Ingyenes a Turning Tides DLC

0

A DICE folytatja a Battlefield-bővítmények ingyen osztogatását: erre a hétre a Battlefield 1: Turning Tides-csomag jutott. A promóció a Battlefield 5 megjelenésére készül, Road to Battlefield 5 címen. 

Bővebben
2018
Már
3
Hír

A második világháborúban játszódik a Battlefield 5

0

Újabb információk szivárogtak ki az idei Battlefield-iterációval kapcsolatban: a játék állítólag a második világháborúba teszi át (had)színterét, és Battlefield 5 címmel jelenik meg idén. 

Bővebben
2015
dec
13
Hír

A DICE már dolgozik az új Battlefielden

A Battlefield Hardline vélhetően egy vérbeli Battlefield-rajongó igényét sem elégítette ki, így nagy kérdés, hogy a nemrég megjelent Star Wars: Battlefront árnyékában vajon mikor jut idő megint egy valódi részre. 

Bővebben
2013
aug
28
Hír

Nem lesz évente új Battlefield epizód

0

Habár az Activision minden évben az arcunkba tolja az aktuális Call of Duty részt, a DICE és az Electronic Arts nem követi ezt az utat a Battlefield-sorozattal, derült ki egy friss nyilatkozatból.

Bővebben
2013
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2013: Battlefield 4 Premium és béta

0

Az Electronic Arts a gamescom-os előadásán bejelentette, hogy a Battlefield 4 multiplayer bétatesztje mikor indul el pontosan. Ezen kívül beszéltek a Battlefield 4 Premium-tagság áráról, és a cserébe nyújtott tartalomról.

Bővebben
2013
Júl
11
Hír

Kinect támogatással érkezik a Battlefield 4

0

A cím alapján senki ne gondoljon arra, hogy a jelenlegi Kinect-rendszer képességeire támaszkodna a DICE, szó sincs erről. A Battlefield 4 Xbox One verziója esetén azonban a játék kompatibilis lesz a mozgásérzékelős rendszerrel.

Bővebben
2013
jún
25
HírVideó

Erre képes a Frostbite 3

0

A DICE jóvoltából egy videónaplót osztunk meg veletek, mely arról tanúskodik, hogy mire is képes a csapat Frostbite 3 névre hallgató motorja. A jövőben is egy tucat játék alatt fog az engine duruzsolni, így mindent beleadtak a fejlesztők.

Bővebben
2013
jún
15
Hír

Lehúzta a rolót a Danger Close

0

Tekintettel arra (is), hogy a Medal of Honor: Warfighter csúnyát buktázott, a játékot készítő csapat, a Danger Close végleg bezárt. Fejlesztőit az Electronic Arts más projektekre allokálta. Egy ideig biztos nem lesz MoH-játék.

Bővebben
2013
máj
15
Hír

Úton van a Frostbite motor mobilos verziója

0

A Frostbite motor hivatalos honlapján található meg az az információ, miszerint a nagyobb mobilplatformokra is elkészül a játékok lelke, mely a Frostbite Go névre hallgat. A nagyobb platformok alatt meg érthetően az iOS és az Android szerepel.

Bővebben
2013
Már
29
Hír

A Frostbite 3 hajtja az új Mass Effectet és Dragon Age III-at

0

Az Electronic Arts vadonatúj Frostbite 3 motorja duruzsol majd a következő Mass Effect-játék, illetve a Dragon Age III alatt is, derült ki a BioWare Montreal vezérigazgatójának személyes tweetjéből.

Bővebben
2013
Már
21
HírPletyka

Elindult a Battlefield 4 weboldala

0

Március 26-án leplezi le ünnepélyes keretek között az Electronic Arts és a DICE a Battlefield 4-et, persze vad találgatások indultak meg az óta a játékkal kapcsolatban. Tegnap hivatalosan is elindult a játék weboldala.

Bővebben
2013
Már
16
Hír

Bréking: Március 26-án leplezik le a Battlefield 4-et

0

A múlt heti szóbeszéd igaznak bizonyult, az Electronic Arts és a DICE egy újabb meghívót küldött szét a sajtó képviselőinek, miszerint a GDC falain belül, március 26-án leplezik le hivatalosan a Battlefield 4-et!

Bővebben
2013
feb
24
Hír

BF3: End Game DLC – első képen az Air Superiority játékmód

0

A 2011 őszén megjelent, s azóta hatalmas sikert aratott Battlefiled 3 az utolsó expanziójához közeleg, mely stílusosan az End Game DLC nevet kapta. A kiegészítőnek többek között lesz egy új játékmódja is, az Air Superiority, melyből van egy friss képünk.

Bővebben