Dirt 3 | Konzol Center
2012
feb
12
Hír

DiRT 3 Complete Edition

0

Ha tavaly kihagytad volna a Codemasters által fémjelzett DiRT 3-at, akkor egy hónap múlva remek alkalommal találod magad szemben, érkezik a játék teljes változata, a Complete Edition, mely természetesen az összes DLC-t is tartalmazni fogja.

Bővebben
2011
aug
22
Hír

UK Charts: Tizedik hete a Zumba Fitness vezet

0

Jöhet kánikula, vihar és jégeső, a Zumba Fitness-t semmi nem mozdítja el tizedik hete a UK TOP 40 lista éléről. Ha az új Deus Ex után is marad első, azt végképp nem hiszem el.

Bővebben
2011
aug
1
Hír

UK Charts: hetedik hete a Zumba az élen

0

A Zumba Fitness már a hetedik hete vezeti a Chart-Track brit eladási listáját, ráadásul 33 százalékos emelkedést produkált a múlt héten. Még egy hét, s beállítja a Modern Warfare 2 rekordját.

Bővebben
2011
máj
20
Hír

Dirt 3 tesztek

0

Bár a Dirt 3 csak jövő hét elején jelenik meg Észak-Amerikában, az első tesztek eredménye már befutott több nagy játékportálon. Nyolcvan százalék alatt egyik sincs.

Bővebben
2011
feb
6
HírVideó

Dirt 3 – Codemasters HQ videó

0

A Codemasters a napokban meginvitálta a sajtót, hogy első kézből nyerjenek betekintést a készülőben lévő ígéretes rally játékba, a Dirt 3-ba. Lássuk !

Bővebben
2011
feb
5
HírVideó

Májusban érkezik a Dirt 3

0

Rally rajongóknak jó hír, hogy a Codemasters bejelentette a Dirt 3 megjelenési dátumát, május végét jelöljétek be a naptárban. A fejlesztők még több helyszínt, és minden eddiginél izmosabb kampány módot ígérnek a május 24-én debütáló Dirt 3-ban.

Bővebben