DLC | Konzol Center
2017
jún
1
HírVideó

Befutott a Mafia III új DLC-je

0

Kiegészült a Mafia III, a játékhoz megjelent a Stones Unturned címre hallgató DLC, melyben John Donovan kapja a főszerepet. A bővítmény 15 dollárért szerezhető be, a szezonbérleteseknek ingyenes. 

Bővebben
2015
nov
16
Hír

Rainbow Six Siege – megveszed a DLC-t, vagy szívsz

Az Ubisoft nem túl elegáns húzással próbálja meg rávenni a Rainbow Six: Siege vásárlóit arra, hogy további pénzeket költsenek a DLC-kre: ha nem teszik, több száz órát szívnak azzal, ami másnak egy gombnyomás. 

Bővebben
2015
Júl
16
HírVideó

The Imperial City címmel jön a TESO első DLC-je

A Bethesda bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited augusztusban kibővül, s a The Imperial City címmel egy vaskos DLC-t kap. 

Bővebben
2014
nov
26
HírVideó

Fegyvercsomagot kap a Sunset Overdrive

Az Insomniac Games fellőtte a Sunset Overdrive első bővítményét, mely gyakorlatilag egy fegyvercsomagot takar. Mindezért 3,99 fontot kell leperkálni, s hogy mi is van benne, azt nézd meg a csatolt videón.

Bővebben
2014
nov
16
HírVideó

Battlefield 4 Final Stand DLC leleplezés

A Battlefield 4 Premium előfizetők a jövő héten megkapják a játék utolsó térképcsomagját, mely a Final Stand címre hallgat. Az utolsó expanzió Oroszországba kalauzol, és négy térképet tartalmaz majd, amint azt a videó is részletezi. 

Bővebben
2014
okt
28
HírVideó

Videón az Alien Isolation első DLC-je

Megjelent az Alien Isolation  első DLC-je, a Corporate Lockdown, melyért 5,59 fontot kell leperkálni. A bővítmény egy 5 csomagból álló sorozat első darabja, mely 2015 márciusig jelenik majd meg. Az első expanzióról egy videó is érkezett. 

Bővebben
2014
aug
26
HírVideó

inFamous: First Light gameplay érkezett

Négy percen keresztül nézheted meg mozgásban az inFamous: Secon Son alapjáték nélkül is játszható, önálló DLC-jét, a First Light-ot mozgásban. Megjelenés a holnapi nap folyamán, kevés pénzért lesz letölthető. 

Bővebben
2014
Júl
1
HírVideó

Megjelent a Forza 5 Hot Wheels Car Pack DLC

0

A Microsoft elérhetővé tette a Forza Motorsport 5 legújabb bővítményét, a Hot Wheels Car Pack-et, melyért a season pass tulajdonosoknak semmit, másoknak 7,99 fontot kell fizetni. 

Bővebben
2014
jún
25
HírVideó

Videón a Resogun Heroes DLC

0

Tavaly novemberben debütált a PlayStation 4-gyel karöltve a Resogun, ami akkor még ingyenes volt. A játék most megkapta az első bővítményét, Heroes címmel, mely két új játékmódot, és még sok mást tartalmaz. 

Bővebben
2014
jún
21
HírVideó

Company of Heroes 2: The Western Front Armies launch trailer

0

Tölthető a Company of Heroes 2 új multiplayer DLC-je, a The Western Front Armies, mely a többjátékos módhoz az amerikai csapatokat és a német Oberkommandot adja hozzá. Mindezért 20 dolcsit kell fizetni, itt a launch trailer.

Bővebben
2014
jún
5
HírVideó

Három DLC-t kap a Dark Souls II

0

A From Software szerepjátéka, a Dark Souls II kibővül, s nem is akárhogy, ugyanis a játék egymás után járom DLC-t is kap, melyek a sztori módot toldják majd meg. 

Bővebben
2014
feb
13
HírVideó

Április közepén jön az utolsó Borderlands 2 DLC

0

A Gearbox bejelentette, hogy április 15-től lesz letölthető a Borderlands 2 utolsó Hedhunter-DLC-je, a Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax. A bejelentés mellé küldtek egy előzetest is, melyet már meg is nézhetsz. 

Bővebben
2014
feb
5
HírVideó

DLC-t kap Valentin-napra a Borderlands 2

0

A Borderlands 2 Valentin-nap alkalmából egy bővítményt kap, melynek címe a Mad Maxxi and the Wedding Day Massacre. Ez lesz a negyedik DLC a sorozatban, ezúttal 3 dollárt kell érte fizetni, s február 11-től lesz elérhető.

Bővebben
2013
Sze
27
HírVideó

The Last of Us DLC részletek

0

A Naughty Dog ígéretéhez híven több DLC-vel is támogatja a The Last of Us-t, melyek közül az első a többjátékos szegmenst bővíti ki. Ezt követi majd a sztori módhoz készülő expanzió, mindkettőért fizetni kell.

Bővebben