DmC Devil May Cry | Konzol Center
2015
Már
11
HírVideó

DmC Definitive Edition launch trailer

Tegnap vált elérhetvé a Devil May Cry felújított változata, s az Xbox One-ra és PS4-re elérhető bővített játék megkapta az utolsó előzetesét. 

Bővebben
2015
feb
19
HírVideó

DmC Definitive Edition – a Turbo mód

A 60 fps-re felhúzott DmC: Definitive Editionben lesz egy ún. Turbo-mód, mely nevéhez hűen húsz százalékkal pörgeti fel a játékmenet sebességét. A mellékelt videón ezt nézheted meg. 

Bővebben
2015
feb
10
HírVideó

Trailert kapott a DmC Definitive Edition

Minden DmC-rajongó bevéste már a március 10-ét a naptárjába, ugyanis akkor indul Vergil ismét hódító útjára a Devil May Cry: Definitive Edition kiadásban, mely felhúzot grafikával és extra tartalommal jelenik meg. 

Bővebben
2015
jan
22
HírVideó

Megmutatja magát a DmC Definitive Edition

Egy héttel a tervezettnél korábban, március 10-én jelenik meg a DmC: Definitive Edition, mely felhúzott grafikával, extrákkal telepakolva kerül az üzletek polcaira. Új előzetes érkezett a játékból. 

Bővebben
2013
feb
15
HírVideó

DmC: Ötórás játékidővel kecsegtet a Vergil’s Downfall DLC

0

A DmC Devil May Cry-ról túlzás lenne azt állítani, hogy hatalmas sikert aratott, azonban annak biztosan örülnek majd a rajongók, hogy a még ebben a hónapban megjelenő Vergil’s Downfall DLC akár ötórányi játékidővel is kecsegtethet.

Bővebben
2013
feb
13
HírVideó

Devil May Cry – így fest a Bloody Palace DLC

0

A Ninja Theory játékához még februárban egy ingyenes DLC érkezik, Bloody Palace címmel, mely játékmód nem ismeretlen a korábbi részből sem. Megmutatjuk, hogy is fest mindez élőben.

Bővebben
2013
feb
4
Hír

Nem fogy elég jól a DmC Devil May Cry

0

A Capcomnak jobban megy, mint tavaly ilyenkor, mégsem lehet elégedett: a Resident Evil 6 a kiadó szerint is megbukott, a DmC Devil May Cry pedig nem fogy eléggé jól. A játékkal szemben támasztott eladási várakozásokat módosítani kell.

Bővebben
2013
jan
15
HírVideó

DmC Devil May Cry launch trailer

0

Mától lehet megvásárolni a Capcom legújabb játékát, a DmC Devil May Cry-t, mely a kritikusoknál is szépen teljesít, átlagosan 85% körüli értékelésekkel. A megjelenés alkalmából itt a launch trailer, csekkoljátok!

Bővebben
2013
jan
9
HírVideó

Itt a Dmc Devil May Cry intrója

0

Hamarosan az üzletek polcain landol a DmC Devil May Cry, a Ninja Theory által újragondolt Dante-kaland, mely alkalomból a Capcom megmutatta a játék bevezetőjét. A kiadó bejelentette, hogy a megjelenést követően a Bloody Palace DLC ingyen lesz elérhető.

Bővebben
2013
jan
7
Hír

DmC Devil May Cry teszt

0

Az idei év talán legelső ütősebb játéka a DmC: Devil May Cry, mely hamarosan a Capcom gondozásában teszi tiszteletét világszerte. A nyugati sajtó máris megkapta a maga tesztkópiáját, így meszülettek az első értékelések.

Bővebben
2012
dec
20
Hír

DmC – előrendelhető a Son of Sparda kiadás

0

Már csak néhány hét, és tiszteletét teszi a DmC Devil May Cry Xbox 360 és PS3 platformokra, s a Capcom nyilvánosságra hozta, hogy mit is tartalmaz a Son of Sparda kiadás, mely csak bizonyos helyeken rendelhető elő.

Bővebben