Dragon Age II | Konzol Center
2012
Már
20
Hír

Nem lesz több Dragon Age II DLC, készül a harmadik rész

0

Közhírré tétetik, hogy a BioWare végleg felhagyott a Dragon Age II támogatásával, nem készül a jövőben több DLC a játékhoz. Mostantól minden erőforrással a harmadik részre koncentrálnak.

Bővebben
2011
dec
28
Hír

Akikben nagyot csalódtunk – 2011

0

Ugyan még pár nap hátra van a 2011-es évből, azonban játék már biztosan nem jelenik meg. Így nyugodt szívvel készíthetünk számadást arról, hogy mely játékokban csalódtunk leginkább idén.  A lista fájdalmas.

Bővebben
2011
dec
25
Hír

Szex a játékokban 2011

0

Amikor a szexualitás szóba kerül, a társalgás vagy eufemizmusba torkollik, vagy pedig az egyik szélsőséges változatába, a pornográfiába. Van azonban egy olyan, abszolút szerethető vetülete is, ami a videojátékokban jelenik meg.

Bővebben
2011
dec
23
Hír

Battlefield 3 – digitális formában féláron

0

Ha még nem tettél szert a DICE és az EA idei siker shooter játékára, s egyike vagy azoknak, akik PC-n játszanak, akkor az Electronic Arts-nak most egy visszautasíthatatlan ajánlata van számodra.

Bővebben
2011
nov
7
GalériaHír

Az első kép az új BioWare franchise-ból

0

A Dragon Age II év elején tiszteletét tette, a Mass Effect 3-on az utolsó simításokat végzi a BioWare, a nagy kérdés, hogy mi lesz a következő nagy dobás. Kép már van belőle.

Bővebben
2011
aug
10
Hír

Egyre jobb Dragon Age II DLC-k várhatók

0

Nem csak az alapjátékot, de a DLC-ket is kemény kritikák érték a Dragon Age II esetében. A BioWare nem bánja, a visszajelzéseket felhasználva egyre jobb DLC-ket ígér.

Bővebben

Dragon Age II – Legacy DLC végigjátszás

0

Ha már keresztül kasul körbejártad a Dragon Age II térképet, épp itt az ideje elkezdni a Legacy DLC-t is, melyben segítünk videós végigjátszásunkkal fejezetről fejezetre.

Bővebben
2011
Júl
8
HírVideó

Dragon Age 2: Legacy DLC

0

Ha már Kirkwall minden egyes négyzetcentiméterét, járatát és az utolsó eldugott szegletét is ismered, akkor jól fog jönni a Dragon Age 2 első letölthető kiegészítője, mely új helyszínre kalauzol.

Bővebben
2011
jún
18
Hír

Dragon Age II – DLC a rajongóknak

0

Érzi a BioWare is, hogy valami nem volt oké a Dragon Age II-vel, ugyanis az első rész rengeteg rajongója panaszkodott a játékra. Éppen ezért olyan DLC készül, ami ezeknek a rajongóknak szól.

Bővebben
2011
ápr
28
Hír

Dragon Age II DLC érkezett

0

A Bioware szeretné kicsit színesebbé tenni a kirkwalli tartózkodásodat, három letölthető kiegészítőt tett elérhetővé a Dragon Age II-höz, mindegyik kaszt számára egyet-egyet.

Bővebben
2011
ápr
5
HírVideó

Ingyen Mass Effect 2

0

A Bioware abból az alkalomból, hogy a Dragon Age II átlépte két hét alatt az egymilliós példányszámot, ingyen adja a Mass Effect 2PC-s változatát azoknak, akik megveszik a Dragon Age II-t.

Bővebben
2011
Már
19
VégigjátszásVideó

Dragon Age II végigjátszás

0

Következő végigjátszás választásunk a Dragon Age II-re esett, az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell végigvinni a játékot  férfi, harcos karakterrel.

Bővebben
2011
Már
14
Teszt

Dragon Age II teszt

0

A Dragon Age II-t már többen a BioWare valaha készült legjobb fantasy szerepjátékának kiáltották ki, azonban úgy gondolom, hogy kevés játék osztja meg úgy a rajongókat, mint a Dragon Age II.

Bővebben
2011
Már
14
HírVideó

Dragon Age II – Xbox 360 vs. PS3

0

Azok kedvéért, akik szeretik hasonlítgatni azt, hogy adott játék hogyan néz ki X360-on és PS3-on, most a Dragon Age II-ről teszünk közzé egy ilyen videót.

Bővebben