Driveclub | Konzol Center
2016
Már
22
Hír

A Sony bezárta a DriveClub fejlesztőjét

0

Bár előjelek voltak, némileg meglepő lépésre szánta el magát a Sony: bezárta a DriveClub mögött álló Evolution Studios-t, mindenki megy a lecsóba. A vállalat stratégiai okokkal indokolta a döntést. 

Bővebben
2016
feb
11
HírVideó

DriveClub – videón a februári tartalomfrissítés

0

Februárban újabb fizetős és ingyenes tartalmakat kap a DriveClub, melyben újabb eventek, öt trófea, új autók is lesznek. Ingyenes lesz a Hardcore-mód, és egy skóciai pálya. 

Bővebben
2015
okt
1
HírVélemény

Kikerül a PS Plus kínálatából az ingyenes DriveClub

A Sony ismét adott egy büdös nagy pofont a rajongóinak: nem elég, hogy másfél évet késett a DriveClub ingyenes, PS Plus verziója, alig pár hónap után ki is szedik az ingyenes kínálatból. Anyátok. 

Bővebben
2015
aug
18
HírVideó

Sprint módot kap a DriveClub

Az Evolution bejelentette, hogy új játékmódot kap a DriveClub, mely a Sprint névre hallgat, bár pontosan nem tudjuk, hogy mit is takar ez. A mód amúgy már tölthető, egyéb nyalánkságokkal. 

Bővebben
2015
aug
2
Hír

Kétmilliónál tart a DriveClub

Bevált a Sony stratégiája: a PlayStation 4 indulására ígért, ingyenes DriveClub elsinkófálásával a gémerek egy része kénytelen volt beszerezni a fizetős változatot másfél éven keresztül, s ez az eladásokon is meglátszik. 

Bővebben
2015
jún
24
HírVélemény

Holnap jön a PS Plus-os DriveClub

A Sony végre lerója tartozását, s a holnapi nap letölthetővé válik a DriveClub: PlayStation Plus Edition. A hírnek lehet ugyan örülni, de azért nem minden fenékig tejfel. 

Bővebben
2015
jún
11
Hír

A fejlesztés végénél jár az ingyenes DriveClub

Eredetileg úgy volt, hogy a DriveClub ingyenes, PS Plus-os verziója a PS4 megjelenésével karöltve érkezik, azóta lassan két év telt el, s még mindig nincs itt. Jó hír, hogy a fejlesztés tényleg az utolsó biteknél tart. 

Bővebben
2015
jún
1
Hír

Hamarosan érkezik a PS Plus-os DriveClub

Több mint másfél éve “tartozik” ezzel a Sony a PlayStation 4 tulajdonosoknak, s úgy tűnik, hogy hamarosan le is rója a jussát. Ma terítették a DriveClub új frissítését, mely megágyaz az ingyenes verziónak. 

Bővebben
2015
Már
29
HírVideó

Új járgányt kap a Driveclub

Az Evolution Studios nem tagadja meg saját múltját, s a Driveclub-ba hamarosan új járgányok érkeznek, a buggy-k. A csapat mindezt egy gameplay videóval is prezentálta. 

Bővebben
2015
Már
16
HírVideó

DriveClub – a replay mód

Jövő héten érkezik a DriveClub következő frissítése, mely magával hozza a visszajátszás lehetőségét. Ötven lassítás menthető el, darabja maximum tíz perc hosszú lehet. Íme a bemutató minderről. 

Bővebben
2015
feb
13
Vélemény

Nagyon durva Sony-blama: Sehol sincs az ingyenes DriveClub

Nem hinném, hogy van még olyan PS4-tulajdonos, aki ne emlékezne arra, hogy a drágalátos Sony a konzol megjelenésének idejére, azaz 2013 (!) novemberére ígérte az ingyenes DriveClubot. Azóta is várjuk. 

Bővebben
2014
dec
15
HírVideó

DriveClub – befutott a Redline DLC előzetese

December 17-én érkezik a DriveClub első fizetős DLC-je, a Redline, s az Ubisoft jóvoltából most meg is nézhetjük azt, hogy milyen autók kerülnek be a játékba. Számszerűen öt lesz, mellé 11 új esemény és öt trófea. 

Bővebben
2014
dec
13
HírVideó

Érkezik az első fizetős DriveClub DLC

December végén érkezik a DriveClub első fizetős DLC-je, a Redline Expansion Pack, melyben öt új autó, 11 új esemény és új trófeák is lesznek. A hír mellé természetesen egy előzetes is dukál. 

Bővebben
2014
nov
22
HírVideó

DriveClub – videón az Ignition DLC

Az Evolution Studios PlayStation 4-exkluzív címe, a DriveClub közelgő, Ignition DLC-jét nézhetjük meg most egy videón. A bővítmény egyike azoknak az ingyenes csomagoknak, melyet kárpótlásul kapnak a vásárlók a játék online csatlakozási hibái miatt. 

Bővebben