Duke Nukem Forever | Konzol Center
2011
dec
28
Hír

Akikben nagyot csalódtunk – 2011

0

Ugyan még pár nap hátra van a 2011-es évből, azonban játék már biztosan nem jelenik meg. Így nyugodt szívvel készíthetünk számadást arról, hogy mely játékokban csalódtunk leginkább idén.  A lista fájdalmas.

Bővebben
2011
dec
25
Hír

Szex a játékokban 2011

0

Amikor a szexualitás szóba kerül, a társalgás vagy eufemizmusba torkollik, vagy pedig az egyik szélsőséges változatába, a pornográfiába. Van azonban egy olyan, abszolút szerethető vetülete is, ami a videojátékokban jelenik meg.

Bővebben
2011
dec
10
Hír

Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me DLC

0

Masszív DLC-vel próbálja a Gearbox a Duke Nukem Forever játékán esett csorbát kiköszörülni, ugyanis masszív DLC érkezik hamarosan The Doctor Who Cloned Me címmel.

Bővebben
2011
nov
4
Hír

Nem tartja fairnek a Gearbox a Duke Nukem Forever teszteket

0

A Gearbox egyik társalapítója szerint a Duke Nukem Forever nem megérdemelten kapott olyan kritikákat és teszteredményeket, amiket kapott, egyszerűen nem tartja korrektnek őket.

Bővebben
2011
okt
6
Hír

Duke Nukem Forever DLC októberben

0

A Gearbox hivatalosan is bejelentette, október 11-től lesz elérhető a Duke Nukem Forever első DLC-je, a Hail to the Icons Parody Pack.

Bővebben
2011
aug
9
Hír

Veszteséges a Take-Two negyedéves mérlege

0

Kicsit késve bár, de befutott a Take-Two Interactive első negyedéves jelentése a 2012-es üzleti évben, ami nem túl fényes. Csökkent a nettó árbevétel, és profit helyett veszteség mutatkozik.

Bővebben
2011
Júl
27
Hír

Az első Duke Nukem Forever DLC

0

A Duke Nukem Forever első DLC-jét a Gearbox idén őszre tervezi, Hail to the Icons Parody Pack címmel, s a klasszikus FPS-eket fogja kifigurázni. Doom, Call of Duty és Team Fortress.

Bővebben
2011
Júl
6
Hír

Gyengén szerepel a Duke Nukem Forever

0

Úgy tűnik, hogy a Duke Nukem Forever mégsem annyira népszerű játék, mint szerették volna. A Wedbush Morgan a játék gyenge eladásai miatt a Take-Two várható árbevételét is korrigálta.

Bővebben
2011
jún
23
Hír

Tölthető a Duke Nukem Forever demó

0

Ké héttel a Duke Nukem Forever megjelenése után, a 2K Games elérhetővé tette a játék demóját, egyelőre csak XBLA-n és Steam-en. A kiadó ostort fonna, de bármiből azt nem lehet.

Bővebben
2011
jún
21
Hír

A Take-Two szeretne még Duke Nukem-et

0

Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive egyik fejese szerint a kiadónak esze ágában sincs a Duke Nukem márkában lévő lehetőségeket feladni. Újabb alkotások várhatók.

Bővebben
2011
jún
20
Hír

UK Charts: Ismét a Zumba Fitness az élen

0

Valaki elmagyarázhatná végre, miért van az, hogy az elmúlt hónapokban a Zumba Fitness immáron sokadjára áll a brit szoftvereladások élén. Időnként visszaesik, majd ismét az élen landol.

Bővebben
2011
jún
16
Hír

Kirúgta PR cégét a 2K Games

0

Azonnali hatállyal szerződést botott saját PR cégével a  2K Games, a jövőben nem a Render Group képviseli a vállalatot. A kenyértörés oka a Duke Nukem Forever.

Bővebben
2011
jún
15
Teszt

Duke Nukem Forever teszt

0

12+2 év, ennyi ideje nem láthattuk Duke Nukem-et, a játékot, amiről már mindenki lemondott, a Randy Pitchford vezette Gearbox hozta vissza szó szerint a sírból. Két évet elmolyoltak vele, gyakorlatilag nulláról kellett kezdeni az egészet, ennek eredménye a Duke Nukem Forever.

Bővebben
2011
jún
2
HírVideó

Duke Nukem Forever launch trailer

0

Nem történt katasztrófa az aranylemez után, június 10-én tényleg az arcunkba köszön Duke. 14 év fejlesztés után indulhat a móka, a megjelenés előtt itt a launch trailer.

Bővebben