Dungeon Siege III | Konzol Center
2011
Sze
1
Hír

Dungeon Siege III – Treasures of the Sun DLC

0

Ha Dungeon Siege III rajongó vagy, októberre programunk van számodra, ekkor debütál ugyanis a Treasures of the Sun DLC. Bár ősszel a felhozatal nagyon komoly lesz, talán ez is belefér.

Bővebben
2011
jún
20
Hír

UK Charts: Ismét a Zumba Fitness az élen

0

Valaki elmagyarázhatná végre, miért van az, hogy az elmúlt hónapokban a Zumba Fitness immáron sokadjára áll a brit szoftvereladások élén. Időnként visszaesik, majd ismét az élen landol.

Bővebben
2011
jún
16
Teszt

Dungeon Siege III teszt

0

Az Obsidian Entertainment gondolt egy cifrát, és a Dungeon Siege első két részét követően elkészítette a harmadikat is, de immáron konzolokra is. Teszteltük a Dungeon Siege III-at.

Bővebben
2011
máj
23
Hír

Dungeon Siege III demó júniusban

0

Láttunk már egy rakat karaktereket bemutató videót a Dungeon Siege III-ból, most azonban a demó időpontjáról árulunk el jó híreket. a demó először Xbox 360-ra érkezik.

Bővebben
2011
máj
7
HírVideó

Dungeon Siege III co-op trailer

0

Korábban már egyenként bemutattuk a Dungeon Siege III karaktereiről készült videókat, ez az első alkalom, hogy most egyszerre vannak jelen, s megmutatják, milyen is a co-op játék.

Bővebben
2011
ápr
22
HírVideó

Dungeon Siege III – Anjali is bemutatkozik

0

Újabb karakterbemutató trailert kaptunk a Dungeon Siege III-ból, ez már a sokadik a játékkal kapcsolatban, amit mi egyáltalán nem bánunk. Terítéken Anjali.

Bővebben
2011
ápr
20
Hír

Square Enix: a Dungeon Siege jó potenciál

0

A Square Enix nem habozott felvásárolni egy komplett franchise-t, felbérelni egy új fejlesztőbrigádot, s konzolra átültetni a Dungeon Siege-t, mely hamarosan jön a harmadik résszel.

Bővebben
2011
ápr
16
HírVideó

Dungeon Siege III – Reinhart bemutatkozik

0

Katarina és Lucas Vignete után Reinhart is bemutatkozik, mint a Dungeon Siege III egyik karaktere. Az Obsidian szép módszeresen csöpögteti az információkat a megjelenés előtt.

Bővebben
2011
ápr
7
HírVideó

Csúszik a Dungeon Siege III

0

A Dungeon Siege III akció-RPG játék megjelenése késik, igaz nem túl sokkal. Európában május 27. helyett június 17-én érkezik az üzletek polcaira.

Bővebben
2011
ápr
2
HírVideó

Dungeon Siege III – Lucas Vignette trailer

0

Közeledik a Dungeon Siege III megjelenés, s folytatódik a karaktereketbemutató videósorozat. Ezúttal Lucas áll a középpontban, aki igazán nem lacafacázik.

Bővebben
2011
Már
25
HírVideó

Dungeon Siege III – Katarina trailer

0

Új videó jelent meg a Square Enix gondozásában megjelenő Dungeon Siege III-ból, mely a játék egyik karakterére, Katarinára fókuszál.

Bővebben
2011
Már
19
HírVideó

Dungeon Siege III gameplay videók

0

Nem egy, nem is kettő, hanem egyenesen három gameplay videó is előkerült a Dungeon Siege III-ból. Ne hagyd ki, ha szereted az RPG-t.

Bővebben
2011
feb
28
Hír

Gőzerővel dolgozik az Obsidian

0

A finoman szólva is rogyadozó lábakkal induló Fallout: New Vegas és az Alpha Protocol kudarca ellenére teljes erőbedobással dolgozik az Obsidian Entertainment.

Bővebben
2011
feb
8
HírVideó

Dungeon Siege III – trailer

0

A vacsora mellé könnyed látnivaló, a május 27-én megjelenő szerepjátékból tesszük közzé a legújabb trailert. Az Obsidian akció-RPG-je már a harmadik részénél tart, a videó alapján eléggé ígéretesnek tűnik. A játék Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra jelenik meg.

Bővebben