EA Access | Konzol Center
2019
Júl
27
Hír

Elindult az EA Access PlayStation 4-en

0

A Sony a napokban indította el az EA Access szolgáltatást PlayStation 4-en is, így már a vezető konzolon is lehet előfizetési díjért cserébe tolni egy rakat Electronic Arts-játékot korlátozás nélkül.

Bővebben
2019
jún
28
Hír

Július végén indul a PS4-es EA Access

0

Az Electronic Arts még februárban erősítette meg, hogy az EA Access valamikor idén PlayStation 4-en is elérhető lesz. Akkor még nem tudtak dátumot mondani, most viszont már az is megvan!

Bővebben
2019
Már
19
HírPletyka

PlayStation 4-re költözik az EA Access

0

Egy ideje már keringenek arról, hogy az EA Access PlayStation 4-re költözik, most azonban a brazil PlayStation Store-on találták meg félreérthetetlen nyomát arról, hogy bizony hamarosan bejelentés lesz.

Bővebben
2018
Már
10
Hír

EA Access – tölthető a Burnout Paradise Remastered

0

Elsőként az EA Access előfizetőinek van lehetősége arra, hogy kipróbálják a felújított Burnout Paradise-t. A játék már elérhető az EA Vault-ban, Xbox One-on és Xbox One X-en már tolható is. 

Bővebben
2017
nov
27
Hír

EA Accessben landolt a Mass Effect: Andromeda

0

Kétségkívül az egyik legjobb létező konzolos szolgáltatás az EA Access, melynek keretében a kiadó legjobb címeit lehet játszani előfizetési díjért cserébe. Frissült a felhozatal, bekerült az új Mass Effect. 

Bővebben
2017
Júl
9
Hír

Hamarosan a Battlefield 1 landol az EA Access-ben

0

Az Electronic Arts elárulta, hogy a következő hónapokban mely játékok kerülnek be az EA Access-szolgáltatásba. Hamarosan érkezik a Battlefield 1, de a Titanfall 2 is. 

Bővebben
2017
jan
23
Hír

Tízórás próbaverziót kap a Mass Effect: Andromeda

0

A Mass Effect: Andromeda hamarosan felkerül a boltok polcaira, s az Electronic Arts bejelentette, hogy a játék tízórás próbaverziót kap megjelenés előtt. Persze van benne egy kis csavar is. 

Bővebben
2016
nov
8
Hír

Már a Mass Effect 2 és 3 is visszafelé kompatibilis

0

Az N7 Day alkalmából az Electronic Arts a Mass Effect 2-t és Mass Effect 3-at is visszafelé kompatibilissá tette, így már játszható a teljes trilógia Xbox One-on. Az utolsó két rész digitálisan csak az EA Access előfizetőinek. 

Bővebben
2016
okt
13
Hír

Az EA Access a legjobb ok arra, hogy Xbox One-t vegyél

0

Aligha nem az EA Access-szolgáltatása az, ami valóban azt nyújtja egy gémernek, amit érezni akar: jó játékokat, napi 24 órában, korlátlanul, és csekély éves díjért cserébe. Ha másért nem, ezért megéri Xbox One-t venni! 

Bővebben
2016
Júl
12
Hír

EA Access – jön az Unravel és az NFS

0

Újabb játékok csatlakoznak az EA Access-szolgáltatáshoz: hamarosan havidíj ellenében kettővel több játékot lehet majd püfölni az előfizetés ideje alatt. Az Unravel és a Need for Speed a következő. 

Bővebben
2016
ápr
2
HírVideó

A Dead Space ingyenesen játszható Xbox-on

0

Az Electronic Arts újabb játékkal bővítette EA Access-szolgáltatását, ezúttal a Dead Space került be a széfbe, amit az előfizetők játszhatnak korlátlan ideig, mindaddig, míg előfizetők maradnak. 

Bővebben
2016
Már
23
Hír

Ingyenes lesz az NHL 16 jövő héttől

0

Újabb játékkal bővül az EA Access kínálata a jövő héttől, ezúttal az NHL 16 lesz ingyen játszható a szolgáltatás előfzetőinek, jelentette be a mai nap folyamán az Electronic Arts. 

Bővebben
2016
jan
16
Hír

Jövő héten ingyenes lesz az EA Access

0

A jövő hét folyamán ingyenes lesz az EA Access-szolgáltatás az Xbox LIVE Gold előfizetőknek, derült ki egy friss közleményből. Tizennégy játékot lehet kipróbálni teljesen ingyen. 

Bővebben
2015
máj
21
Hír

Ingyenes EA Access-előfizetést kapsz, ha az Xbox One-t ajánlod

A Microsoft egy új promóciót indított, melynek lényege, hogy győzd meg egy barátodat, hogy vásároljon Xbox One-t, s cserébe egy évig ingyen férhetsz hozzá vele együtt az EA Access játékkínálatához. 

Bővebben