EA Sports | Konzol Center
2015
máj
29
HírVideó

12 női csapat lesz a FIFA 16-ban

A FIFA-sorozat történetében először kapnak helyek a nők a focipályán: a FIFA 16-ban 12 válogatott kerül be, jelentette be az EA Sports. Ezzel együtt a játék megjelenési dátumát is elárulták. 

Bővebben
2014
Sze
21
HírVideó

NHL 15 teszt

Az idei sportjátékok közül az NHL 15 rajtolt el elsőként, az EA Sports játéka Xbox One-on és PS4-en visszatért a sorozat gyökereihez. A sportjátékok egyik legélethűbbike most bizony vizsgát tesz, s a végén a verdikt természetesen nem marad el. 

Bővebben
2014
Sze
2
HírVideó

Az első NBA LIVE 15 trailer

Az EA Sports közzétette a legelső NBA LIVE 15 előzetest, melyen a játékban történt vizuális fejlődésre igyekeznek a figyelmet felhívni. Rá is fér, ugyanis az NBA Live 14 egyhangúlag rossz értékeléseket kapott. 

Bővebben
2014
aug
29
TesztVideó

Madden NFL 15 teszt

A napokban került az üzletekbe az EA Sports idei őszi első sportjátéka, a Madden NFL 15, mely – bár számunkra furcsa – hatalmas népszerűségnek örvend a játékosok körében. De hogy idén mennyire is örülhetnek, az kiderül a tesztből. 

Bővebben
2014
aug
21
Hír

Megszűnik az EA Sports Season Ticket

2015 márciusában az EA Sports megszünteti az Season Ticket-rendszerét, és az összes, általa kínált kedvezmény rá egy évre, 2016 márciusában leheli ki lelkét. A sportjátékokhoz tehát nem lesz több DLC-ket olcsóbban garantáló rendszer.

Bővebben
2014
Júl
12
HírVideó

Madden NFL 15

0

Az EA Sports friss videót tett közzé a Madden NFL 15-ből, melyen a védekezésről esik szó bővebben. A játék augusztus 29-én jelenik meg, Xbox 360, PS3, PS4, Xbox One és PC platformokra. 

Bővebben
2014
Júl
10
HírVideó

NHL 15 – videón a grafikai fejlődés

0

Az Ignite Engine-nek köszönhetően az NHL 15 jobban fest, mint valaha, s meg is lovagolja ezt az EA Sports egy friss videóval, ami gyakorlatilag pont erről szól. A játék szeptemberben jelenik meg, jelenlegi, és előző generációs konzolokra. 

Bővebben
2014
jún
7
E3HírVideó

E3 2014: Az első Madden NFL 15-előzetes

0

Az EA Sports természetesen részese lesz jövő hét elején az Electronic Arts prezentációjának, ugyanis sorban vonultatja fel sportjátékait majd. Ezúttal belekukkanthatunk az augusztusban megjelenő Madden NFL 15 első gameplay trailerébe. 

Bővebben
2014
jún
3
HírVideó

Megjelent az UFC demója, látnivalók érkeztek

0

Tölthető már az EA Sports-féle UFC demója, s ebből az alkalomból látnivalók érkeztek a játékból. A teljes verzió június 20-án jelenik meg Európában, a mellékelt videók a PS4-es változatból készültek. 

Bővebben
2014
máj
21
HírVideó

Újabb videót kapott az EA-féle UFC

0

Néhány hét már csak és megjelenik az EA Sports-féle UFC, így felgyorsultak az események a játék körül. Friss előzetest kaptunk a játékból, melyen Jose Aldo és Anthony Pettis esik egymásnak, de nem kicsit. 

Bővebben
2014
máj
5
HírVideó

Kedvcsinálón az NHL15

0

Az EA Sports hivatalosan bejelentette, hogy idén ősszel PlayStation 4 és Xbox One platformokra jelenik meg az NHL15. A bejelentés mellé egy rövid kedcsinálót is csatoltak, és egy rakat újítást is ígértek. 

Bővebben
2014
máj
1
HírVideó

Ilyen lesz az EA Sports-féle UFC

0

Június közepén jelenik meg az Electronic Arts-féle UFC, melyet még a THQ megszűnése után kaparintott meg a kiadó. A ketrecharc durva műfaj, melyről magad is meggyőződhetsz, ha megnézed a legfrissebb előzetest. 

Bővebben
2014
Már
19
HírVideó

EA Sports UFC – érezd a harcot!

0

A lenti videót elnézve jót tett az UFC-frencsájznak, hogy az EA Sports-nál kötött ki, ugyanis a ketrecharc meglehetősen realisztikusnak hat a lenti képsorokon. A brutális jelen generációs cím még idén tavasszal a boltokba kerül.

Bővebben
2014
feb
11
HírVideó

Ilyen UFC-t csinál az EA Sports

0

Az EA Sports megmutatta, hogy milyen is lesz a keze alatt készülő UFC-sorozat első darabja. A THQ-tól megvásárolt licenszet a jövőben ők gondozzák, az első mozgóképen a játék mögötti technológiáról van szó.

Bővebben