Enhanced Edition | Konzol Center
2012
ápr
14
HírVideó

The Witcher 2: Enhanced Edition launch trailer

0

Már csak néhány nap, és az üzletekbe került a The Witcher 2 Xbox-os verziója, s a CD Projekt RED ez alkalomból közzétette a játék laucnh trailerét. Hazánkban a játék magyar felirattal jelenik meg, s az év egyik legjobb RPG-je lesz.

Bővebben
2012
ápr
6
HírVideó

The Witcher 2 – a grafikai változásról

0

Eljött az igazság pillanata, amikor egymás mellé kerül a The Witcher 2: Assassin’s of Kings PC-s és Xbox 360-os verziója egy összehasonlító videóban, melyből kiderül, hogy mennyit változott a játék látványvilága egy év alatt.

Bővebben
2012
ápr
4
HírVideó

Videón a The Witcher 2 előzménye

0

A múlt héten is közzétettünk egy érdekes The Witcher 2 kedvcsinálót, most azonban azoknak szeretnénk kedveskedni, akik a második részt nem akarják kihagyni, de az elsőt valamilyen oknál fogva bizony elmulasztották. Videón az első rész összefoglalója.

Bővebben
2012
Már
31
HírVideó

The Witcher 2 – mi is az a witcher?

0

A The Witcher 2: Assassin’s of Kings Enhanced Edition hamarosan tiszteletét teszi az üzletek polcain, de valaha elgondolkodtál azon, hogy mi is az a witcher? Jobban szólva, mik azok a witcherek? A CD Projekt RED egy videón adja meg a válaszokat.

Bővebben
2012
Már
29
Hír

Aranylemezen a konzolos The Witcher 2

0

Mindig öröm számunkra, ha arról számolhatunk be, hogy egy játék aranylemezre került, azaz, készen áll a sorozatgyártásra, s utána már csak a megjelenés van hátra. Ez történt most a The Witcher 2: Assassin’s of Kings című kiváló darabbal.

Bővebben
2012
Már
19
HírVideó

Friss videón a konzolos The Witcher 2

0

Azok, akik tűkön ülve várják a The Witcher 2: Assassin’s of Kings konzolos verziójának áprilisi megjelenését, biztosan nem unják, hogy mostanában elég sok új videó bukkan fel az Enhanced Edition-ből. Íme egy újabb.

Bővebben