Epic Games | Konzol Center
2020
Júl
10
Hír

A Sony bevásárolta magát az Epic Games-be

0

Tegnap a Sony és az Epic Games bejelentette, hogy a japán konzolgyártó részesedést vásárolt a Fortnite és az Unreal Engine tulajdonosába. Ez persze nem jelenti azt, hogy mostantól csak Sony-játékokat készítenek.

Bővebben
2020
máj
14
HírVideó

Így fest az Unreal Engine 5 PlayStation 5-ön

0

Az Epic Games leleplezte grafikus motorjának legújabb változatát, az Unrel Engine 5-öt, amit egy valós időben PlayStation 5-ön készített videóval demonstráltak. A minőség közel áll a mozis CGI látványához.

Bővebben
2020
Már
15
Hír

Az Epic Games bevásárolt arcanimációkból

0

Az Epic Games felvásárolta a Cubic Motion-t, a stúdiót, ami olyan játékokhoz készített arcanimációkat, mint a God of War vagy a Marvel’s Spider-Man. A hírt biztos nem fogadja senki faarccal.

Bővebben
2018
dec
28
Hír

3 milliárd dollár profitot termelt idén az Epic Games

0

Mi történik, ha készítesz egy játékot, ami a világon a leggyakrabban idézett játéka lesz megjelenés után? Természetesen keresel egy rakat pénzt, ami az Epic Games-zel is történt. Milliárdokat kaszáltak idén. 

Bővebben
2018
máj
15
Hír

Cliff Bleszinski egy időre visszavonul

0

Cliff Bleszinski, az Epic Games egykori fenegyereke, és a Gears of War-sorozat arca azt követően, hogy ma bezárta saját stúdióját, bejelentette, hogy egy időre visszavonul a videojáték ipartól. 

Bővebben
2018
jan
27
Hír

Az Epic elengedi a Paragont

0

Az Epic Games bejelentette, hogy áprilisban kikapcsolja a Paragon szervereit. A nagyobb reményeknél létrehozott free-to-play MOBA-cím bevégeztetett, nem gazdaságos az üzemeltetése. 

Bővebben
2016
máj
9
Hír

100 millió dollárba került volna a Gears of War 4 az Epicnek

0

Amikor 2014 elején a Microsoft bejelentette, hogy megvásárolta a Gears of War jogait az Epic Games-től, mindenki a szívéhez kapott. Pedig alapos kalkuláció előzte meg a döntést, hogy az Epic megváljon gyermekétől. 

Bővebben
2015
nov
4
HírVideó

Paragon – az Epic Games új játéka

Az Epic Games leleplezte új játékát, mely a Paragon címre hallgat. Az új IP 2016 első felében jelenik meg, kizárólag PC-re. Annyit tudni a játékról, hogy egy sor játszható karaktert tartalmaz majd, melyből itt az első. 

Bővebben
2015
Sze
26
HírVideó

Akcióban a Bullet Train, az Oculus Rift-lövölde

Az Epic Games megmutatta, hogyan is fest jelenleg az Oculus Rift-re készülő lövöldéje, a Bullet Train. Üdvözéün a virtuális valóságban! A játék alatt az Unreal Engine dübörög. 

Bővebben
2015
Sze
3
HírVideó

Így néz majd ki a virtuális valóság

Az Epic Games jóvoltából most betekinthetünk abba, hogy milyen élményben is lehet majd részünk a VR-szemüvegek, mint például az Oculus Rift használata közben. A virtuális valóság elkezdődött. 

Bővebben
2015
Már
5
HírVideó

Előzetesen az új Unreal Tournament

Nosztalgikus érzéseket kelt az Epic Games Unreal Tournament-előzetese, melynek fejlesztése javában zajlik. Az ingyenes arena shooter DirectX 12 támogatást is kap, mely 20 százalékos teljesítménytöbbletet jelent. 

Bővebben
2014
Júl
29
HírVideó

Unreal Tournament – ilyen lesz a TDM

0

Az Epic egy friss videót tett közzé, melyen a fejlesztők Team Deathmatch módban játszanak a fejlesztés alatt álló Unreal Tournament-ben. A játék megjelenésére még bőven kell várni, türelem, türelem. 

Bővebben
2014
Júl
9
HírVideó

Friss felvételen a Fortnite

0

Az Epic Games egy éles váltással a Gears of War után ezerrel dolgozik évek óta a Fortnite-on, a meglehetősen érdekes koncepció most friss felvételen feszít. A játék jövőre jelenik meg, kizárólag PC-re. 

Bővebben
2014
jún
27
HírVideó

Tech demót mutatott be az Epic Games

0

Az Epic Games egy vadonat új tech demón mutatja be, hogy hogyan lehet gyakorlatilag PC-szintű látványvilágot mobileszközökre varázsolni. A cég az elmúlt időszakban éles fordulatott vett, s nyitott a hadcore játékoktól a mobilos játékok felé. 

Bővebben