Evolve | Konzol Center
2015
jún
20
HírVideó

Jövő héten jön az Evolve második szezonbérlete

A 2K-fél Evolve a jövő héten megkapja második szezonbérletét, mellyel négy új vadász, egy új szörny, és öt exkluzív szkin lesz letölthető. Ezt harangozza be a mellékelt videó. 

Bővebben
2015
máj
29
HírVideó

Ingyenes DLC-vel bővült az Evolve

A napokban ingyenes DLC-vel bővült az Evolve, egészen konkrétan az Arena-mód az, ami bekerült a játékba. A 70 fix arénában egy meccs három körig tart, s az nyer, aki a legtöbbet nyeri meg. 

Bővebben
2015
ápr
1
HírVideó

Új szörnnyel bővült az Evolve

Megkapta tartalomfrissítését az Evolve, mely új karakterekkel, pályákkal és egy új szörnnyel jelentkezik. A bővítmény ára elég borsos, a szörny 15 dollárba, a vadászok egyenként ennek felébe kerülnek. 

Bővebben
2015
Már
27
HírVideó

Evolve -videón az új DLC

Kedden új DLC lesz elérhető az Evolve-hoz, melyben új pályák, négy újabb vadász, no és egy szörny lesznek fellelhetők. Akik a játékot előrendelték, azoknak az új tartalom ingyenes, a többieknek 15 dollár az ára. 

Bővebben
2015
feb
22

Hatmilllió Evolve-meccs az első héten

A 2K Games közzétette az Evolve első hetes statisztikáit, azonban azt nem árulták el, hogy mennyi példány fogyott a játékból. Az biztos, közel hatmillió meccset játszottak a gémerek az első héten. 

Bővebben
2015
feb
10
HírVideó

Befutott az Evolve launch trailere

Ma jelent meg a szörnyöldöklős Turtle Rock-játék, az Evolve, s az alkalomhoz igazodva befutott a játék launch trailere. Az első pontszámok biztatóak, a játék 8 pont körüli értékeléseket kapott.

Bővebben
2015
feb
9
HírVideó

Három gigás javítással rajtol holnap az Evolve

A holnap megjelenő Evolve rajtja nem lesz tükörsima, ugyanis kiderült, a játékhoz egy masszív javítás érkezik rögtön a megjelenés után. Még mindig jobb, mintha csak napokkal később jönne.

Bővebben
2015
feb
5
HírVideó

Evolve – befutott egy élőszereplős trailer

Az Evolve megjelenése van igazán csak a nyakunkon, s a fejlesztőik is tudják ezt jól, így küldtek egy friss élőszereplős előzetest, hogy még azt is vásárlásra bírják, aki nem akarja a játékot. 

Bővebben
2015
feb
1
HírVideó

Evolve – minden a kampányról

Eddig lehet, hogy fel sem tűnt nektek, hogy az Evolve bizony egyjátékos móddal is rendelkezik majd! Erről szól az a 22 perces videó, melynek első felében a játékos a szörny, a másodikban pedig azok ellen küzd. 

Bővebben
2015
jan
22
HírVideó

Evolve túlélési útmutató

Ha túl akarod élni a hamarosan megjelenő Evolve kalandjait, akkor bizony nem árt egy pillantást vetned a csatolt vidóra. A csapatalapú lövöldében számtalan veszély leselkedik majd rád. 

Bővebben
2015
jan
12
Hír

Evolve gépigény

Február elején kerül a boltokba az Evolve, mely az új konzolokra és PC-re jelenik meg. A Turtle Rock Studios most közzétette a játék hivatalos gépigényét, ami a vacsora mellett megemészthető. 

Bővebben
2015
jan
9
HírVideó

Itt az Evolve intrója

A Turtle Rock Studios befejezte az Evolve munkálatait, és a játék aranylemezre került, február 10-én meg is jelenik. Eközben a játék intrója felkerült az internetre, így fog kezdődni a kooperatív lövölde. 

Bővebben
2014
dec
21
HírVideó

Evolve – bemutatkozik Wrath

A héten mutatták be az Evolve harmadik szörnyét, aki a Wrath névre hallgat. Az IGN csapata közelebbről is megismerkedett vele, s néhány másik karakterrel próbálják a behemótot jobb létre szenderíteni. 

Bővebben
2014
dec
20
HírVideó

Evolve – minden az Evacuation módról

Az Eurogamer csapata fogta, és darabjaira szedte az Evolve Evacuation módját. A játék konzolexkluzív bétája január 15-én indul, addig lehet rá gyúrni például a mellékelt videóval. 

Bővebben