F.E.A.R. 3 | Konzol Center
2011
jún
22
Teszt

F.E.A.R. 3 teszt

0

Igazán nem könnyű dolog megijeszteni egy olyan embert, aki várja, hogy megijedjen. A F.E.A.R. első két részében úgy tűnik, hogy kifulladt az ijesztgetés, annak ellenére, hogy a harmadik részben a neves horror készítők, John Carpenter és Steve Niles próbálták meg azt, hogy mennyire sikerül a játékosra a frászt ráhozniuk.

Bővebben
2011
jún
18
HírVideó

F.E.A.R. 3 launch trailer

0

Alma gyermekei, Point Man és Paxton Fettel jövő héten elmebeteg útjukra indulnak a F.E.A.R. 3-ban, ez alkalomból a játék megkapta a megjelenés előtti launch trailer-ét.

Bővebben
2011
máj
27
HírVideó

F.E.A.R. 3 – Contractions mód

0

A Soul King és a Fucking Run mód után most videón a Contractions co-op mód, mely méginkább elbizonytalanít a játékkal kapcsolatban.

Bővebben
2011
máj
24
HírVideó

F.E.A.R. 3 – Soul King mód

0

Nem olyan régen bemutattuk a F.E.A.R. 3 egyik multiplayer módját, a Fucking Run-t, most újabb multi játékmód látott napvilágot, a Soul King.

Bővebben
2011
máj
14
HírVideó

F.E.A.R. 3 – Fucking Run mód

0

A Warner Bros. végre bedobott a köztudatba egy multiplayer videót is a F.E.A.R. 3-ból, melyben a Fucking Run játékmódba nyerhetünk betekintést. Őrült rohanás.

Bővebben
2011
ápr
27
Hír

Egy hónapot késik a F.E.A.R. 3

0

A Warner Bros. rossz híreket közölt, miszerint a F.E.A.R. 3megjelenésére egy hónappal többet kell várni, az új céldátum június 24. Addig se Alma, se a két idióta fia.

Bővebben
2011
ápr
23
HírVideó

F.E.A.R. 3 sztori trailer

0

Emlékeztek még Paxton Fettel-re az első F.E.A.R.-ből? Naná, aki játszott vele, biztos nem felejti el. A harmadik részben visszatér, ráadásul játszható karakterként, teljes valójában.

Bővebben
2011
ápr
13
HírVideó

F.E.A.R. 3 multiplayer trailer

0

Az elmúlt hónapokban szinte mindent elmondtunk már a F.E.A.R. 3-ról, előzetes, képek és videók, de mozgásban még nem láttuk a multiplayer módot. Mostanáig.

Bővebben
2011
ápr
4
HírVideó

F.E.A.R. 3 képregény trailer

0

A Day 1 Studios horrorjátéka, a F.E.A.R. 3képregény formában is megjelenik, ami a játék előzményeit meséli el. Ráadásul, trailert is kapott.

Bővebben
2011
Már
30
HírVideó

F.E.A.R. 3 story trailer

0

Kiváló story trailert kaptunk a készülőben lévő F.E.A.R. 3-ból, melyben meggyőződhetsz arról, hogy a co-op mód is kéz a kézben járhat a borzongással.

Bővebben
2011
Már
23
Hír

F.E.A.R. 3 megjelenés

0

Hosszas tologatást, többszöri halasztást követően ma végre végleges megjelenési dátumot kapott a régóta várt F.E.A.R. 3, Point Man és Fettel főszereplésével.

Bővebben
2011
Már
22
Hír

F.E.A.R. 3 előzetes

0

Kevés játék ért véget olyan ellentmondásosan, mint a F.E.A.R. 2: Project Origin. A dolgok hatalmasat fordultak, s a történet olyan irányt vett, amit csak kevesen gondoltak volna.

Bővebben
2011
Már
16
HírVideó

F.E.A.R. 3 kooperatív trailer

0

A F.E.A.R. 3-ban Alma két gyerekét irányíthatjuk kooperatív módban, s a ma napvilágot látott trailer ezt a lehetőséget mutatja be.

Bővebben
2011
feb
25
HírVideó

F.E.A.R. 3 – fejlesztői napló

0

Nagy volt a csend éve eleje óta a készülőben lévő F.E.A.R. 3 körül, most azonban megtört a jég, s előkerült egy fejlesztői napló.

Bővebben