Fable III | Konzol Center
2013
jún
18
Hír

Ingyenesen tölthető a Fable III

0

Talán emlékeztek még, hogy múlt héten a Microsoft az E3-on jelentette be, hogy júliustól havi két cím lesz ingyen elérhető az Xbox LIVE Gold előfizetők részére. Az első két játék már ismert, addig is ingyen tölthető a Fable III.

Bővebben
2011
aug
22
HírPletyka

Fable III – két év múlva jöhet a folytatás

0

Az Official Xbox Magazine tette közzé azt a pletykát, miszerint Peter Molyneux csapata már készíti a Fable negyedik részét, mely két év múlva debütálhat.

Bővebben
2011
jún
22
Hír

Lelépett a Fable technikai igazgatója

0

Simon Carter, a Lionhead Studios társalapítója, a Fable franchise technikai igazgatója elhagyta a Lionhead-et, hogy új stúdiót alapítson testvérével, s digitálisan terjesszen játékokat.

Bővebben
2010
nov
15
Hír

Fable III DLC

0

Az első kiegészítő a Lionhead Studios albioni kalandjához egy hónappal a játék megjelenését követően érkezik. A Fable III első DLC-je, az Understone Quest Pack jövő héten érkezik Xbox Live-on, mely egy vadonatúj helyszínt és természetesen történetet foglal magába.

Bővebben
2010
okt
30
Teszt

Fable III teszt

0

Semmit nem tudtam a Fable első részéről, magával ragadott a második, s már nagyon vártam, hogy végre kezeim közé kerüljön a Fable III, az elbűvölő RPG mese vélhetően utolsó darabja. A Fable III olyan, amilyennek az előző résznek kellett volna lennie.

Bővebben