Fable Legends | Konzol Center
2016
Már
7
Hír

Nem lesz új Fable, bezárt a Lionhead Studios

0

Ez aztán a váratlan hír: a Microsoft bezárta a Lionhead Studios-t, a csapatot, aki a Fable-sorozat mögött állt. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a javában fejlesztés alatt állt Fable Legends soha nem jelenik meg. 

Bővebben
2015
aug
7
gamescomHírVideó

GC 2015: Fable Legends előzetes

Utoljára az E3-on láthattunk ízelítőt a Fable Legends-ből, s a free-to-play, ráadásul cross-platform cím ezúttal Kölnbe is ellátogatott. Az egykor szebb jövőre hivatott frencsájz igyekszik felszínen maradni. 

Bővebben
2015
jún
17
E3HírVideó

E3 2015: Ingyenes lesz a Fable Legends

A Fable Legends free-to-play címként mutatkozott be az E3-on, melynek további érdekessége, hogy keresztplatformos lesz az Xbox One és a Windows 10 között. Íme az első előzetes. 

Bővebben
2015
jan
22
HírVideó

Megtöri a csendet a Fable Legends

Hosszú hallgatást követően adott magáról hírt a Fable Legends a tegnapi Windows 10-konferencia alkalmából, azonban sokkal okosabbak most sem lettünk a játékkal kapcsolatban. 

Bővebben
2013
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2013: Xbox One-exkluzív lesz a Fable Legend

0

A Microsoft leleplezte a Fable Legends című játékát, mely Xbox One-exkluzív lesz, s egyelőre nem sok mindent lehet tudni róla. Egy előzetest azért már közzétettek belőle, mi pedig behúzhatunk egy újabb strigulát az exkluzív címek mellé.

Bővebben