Facebook | Konzol Center
2014
Már
27
Hír

A Facebook nem nyúl bele az Oculus Riftbe

0

A hét egyik bombhíre volt, hogy a Facebook felvásárolja a VR szemüveget javában fejlesztő Oculust. Az első hírek szerint Zuckerberg cége belenyúlt volna a projektbe, de most cáfolnak.

Bővebben
2014
Már
26
Hír

A Facebook felvásárolja az Oculust

0

A nagy hal megeszi a kis halat, tartja a mondás. Mark Zuckerberg tegnap este bejelentette, hogy a Facebook felvásárolja az Oculust, mely a Rift névre keresztelt VR-szemüvegével (virtuális valóság) volt az elmúlt napok témája a sajtóban. 

Bővebben
2012
dec
23

Bezárja japán egységét a Zynga

0

Az egykoron jobb időket magáénak tudó Zynga vélhetően alig várja, hogy ennek az évnek vége legyen, ugyanis minden, ami rossz történhetett vele, az megtörtént idén. Hogy az év vége se legyen sima, bejelentették, bezárják japán egységüket.

Bővebben
2012
okt
25
Hír

Kilenc hónap alatt 161 millió dollárt bukott a Zynga

0

Sejteni lehetett, hogy baj van a Zynga háza táján, miután a kiadó tegnap öt százalékos létszámcsökkentést jelentett be, és 13 játékára lakatot tett. A vállalat pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy tényleg lejtmenetben van a kiadó.

Bővebben
2012
Júl
30
Hír

A Battlefield 3 bőven visszahozta a Facebook-kampány árát

0

A Battlefield 3-nak nagyon megy, vélhetően ezt érezte az Electronic Arts is, amikor úgy döntött, hogy hatalmas összegeket öl a játék promózásába, beleértve természetesen a legnagyobb közösségi oldalt, a Facebook felületét is.

Bővebben
2012
máj
29
HírPletyka

Készül a Facebook okostelefon?

0

A New York Times információi szerint a Facebook jövőre be kíván lépni az okostelefonok piacára azzal, hogy saját telefont dob piacra, mellyel alaposan felkavarná a lassan beállni látszódó Apple-Google párharcot.

Bővebben
2012
feb
15
HírVideó

Angry Birds már Facebook-on is

0

Eddig sem volt szerény kínálat játékok terén a legnépszerűbb közösségi portálon, a mai napon viszont a Rovio legnépszerűbb mobilos alkalmazás debütál rajta. Az Angry Birds mától elérhető a Facebook-on.

Bővebben
2012
feb
6
Hír

Mass Effect 3 Mission Command – nem csak egy új Facebook játék

0

A Mass Effect 3 Mission Command nem csak egy újabb játék a Facebook-on, ez egy valós integrációja a trilógia hamarosan megjelenő befejező részének.

Bővebben
2012
jan
18
Hír

PC demók a Facebook-on

0

A cloud gaming szolgáltató Gaikai véglegesítette megállapodását a Facebook-al, miszerint hardcore PC játékok demói lesznek elérhetőek a közösségi oldalon.

Bővebben
2012
jan
13
HírVideó

Facebookra költözik a RISK: Factions

0

Mostantól keresztet vethetsz barátságaidra, ugyanis a RISK: Factions már elérhető a Facebookon. A Rizikó néven ismert társasjátékot mostantól a közösségi oldalon is játszhatod, és gondolkodhatsz kit és hol támadj meg.

Bővebben
2012
jan
10
HírVideó

Marvel játék a Facebookon

0

Megtörtént amit régóta vártunk, a Disney leányvállalatán, a Marvel-en keresztül belépett a Facebook játékok táborába. Úgy néz ki, a videojátékok sem kerülhetik el a közösségi hálót.

Bővebben
2011
dec
24
Hír

Top 10 Facebook játék 2011-ben

0

A legnépszerűbb közösségi hálózat közzétette felmérését 2011 legsikeresebb játékairól. Legnagyobb meglepetésünkre, egyik nevében sem szerepel a “Farm” szó.

Bővebben
2011
aug
5
HírVideó

Lájkért cserébe ingyen Rage

0

A Bethesda Softworks új Rage trailert adott ki, Uprising címmel, mely a játék főbb karaktereit mutatja be. Egyúttal bejelentette, hogy 100,000 Facebook lájkért cserébe ingyen iOS játék jár.

Bővebben
2011
Júl
14
Hír

A PopCap-nek nem konkurencia a Zynga

0

Az Electronic Arts által a napokban 750 millió dollárért felvásárolt PopCap Games cégre nézve nem tekinti konkurenciának a Zynga-t. Az EA más piacra ácsingózik.

Bővebben