Fallout 4 | Konzol Center
2017
dec
26
HírVideó

Így fest mozgásban a Fallout 4 VR

0

Ha VR, a legtöbbeknek a PlayStation VR jut eszébe, ezúttal mégsem arról lesz szó. A Fallout 4 VR változata már elérhető számítógépen, a futtatásához pedig egy HTC Vive-ra lesz szükség. Így fest mozgás közben. 

Bővebben
2017
aug
10
Hír

GOTY-kiadást kap a Fallout 4

0

A Bethesda bejelentette, hogy Game of the Year kiadást kap a Fallout 4. A kiadó még egy bőrt szeretne lehúzni a játékról, és egybecsomagol mindent, amit lehetséges. 

Bővebben
2017
máj
24
HírVideó

A hétvégén ingyenesen játszható a Fallout 4

0

A Bethesda bejelentette, hogy a hétvégén ingyen játszható lesz a Fallout 4 PC-n és Xbox One-on. Gold-előfizetés kell hozzá. Az alapjáték és a modok lesznek elérhetők, a játék és a DLC-i 67%-os kedvezménnyel pedig kaphatók. 

Bővebben
2016
nov
19
Hír

Fallout 4 – megjött PS4-re a mod-támogatás

0

Több hónapnyi bizonytalanság után már PlayStation 4-re is elérhetők a Fallout 4 modjai, ami önmagában nagy előrelépés. Ugyanakkor van néhány korlátozás, ami egyeseknek nem is lesz kicsi. 

Bővebben
2016
aug
16
HírVideó

A hónap végén jön a Fallout 4 utolsó DLC-je

0

Augusztus 30-án landol a Fallout 4 hatodik, egyben utolsó DLC-je, a Nuka-World, mely önmagában 20 dollárba kerül, a szezonbérleteseknek pedig egy gyors letöltésbe. A megjelenéssel a játék támogatása meg is szűnik. 

Bővebben
2016
máj
4
HírVideó

Videón a Fallout 4 Far Harbor DLC-je

0

Május 19-én érkezik a Fallout 4 Far Harbor DLC-je, mely most a Bethesda jóvoltából kapott egy kedvcsinálót. A bővítmény PC, Xbox One és PS4 platformokon egyaránt elérhető lesz. 

Bővebben
2016
Már
18
Hír

Igyenes volt a Fallout 4 szezonbérlet a PS Store-ban

0

Hoppá! Senki sem tudja hogyan, de a mai nap folyamán a PlayStation Store-ban a Fallout 4 szezonbérlete ingyenes volt egy rövid ideig. A Sony azóta lekapta, s még nincs róla közlemény, hogy mi is volt ez. 

Bővebben
2016
Már
15
HírVideó

Videón a Fallout 4 Automatron DLC

0

Pontosan egy hét múlva jelenik meg a Fallout 4 első DLC-je, az Automatron, melyet 9.99 dollárért lehet majd letölteni. A bővítményben robotok törnek borsot a játékosok orra alá. 

Bővebben
2015
nov
14
Hír

Egy nap alatt 12 millió Fallout 4 ment el

Hatalmas siker volt a Fallout 4 megjelenése, legalább is üzletileg, jelentette be a Bethesda. Az első napon világszerte 12 millió darab kelt el, melyből elképesztő sok pénzt szedett be a kiadó. 

Bővebben
2015
nov
11
Hír

Százezrek döngették a Fallout 4-et Steamen

Kicsit több szerencsével a Fallout 4 lehetett volna az egyidőben legtöbb fehlasználó által játszott játék a Steam-en, azonban így is sikerült levernie a The Elrder Scrolls V: Skyrimet. 

Bővebben
2015
nov
9
Hír

Fallout 4 teszt – azt kapod, amit vártál

A Fallout 4 ma éjféltől elárasztja az üzletek polcait, illetve a virtuális piactereket, s sokak szerint az év (egyik legjobb) játék lesz belőle. A kritikusok ellökték maguktól az embargót, és kitették a lapjaikat. 

Bővebben
2015
nov
5
HírVideó

Megjelenés előtti utolsó trailerén a Fallout 4

Csak napok kérdése, és a sokak által várt Fallout 4 megérkezik, s a Bethesda ebből az alkalomból fellőtte a játék utolsó előzetesét. Lehet gondolkodni, hogy kinek kell és kinek nem. 

Bővebben
2015
nov
3
HírVideó

Húszpercnyi Fallout 4 szivárgás

Nem meglepő, hogy erőteljesen szivárog a Fallout 4, ezúttal 20 percnyi mozgókép került elő az internet bugyraiból. Senki nem a grafikája miatt fogja szeretni a szerepjátékot…

Bővebben
2015
okt
24
Hír

Aranylemezen a Fallout 4

Elkészültek a Fallout 4 munkálatai, innen már gyakorlatilag semmi nem ment meg minket attól hogy a Bethesda szerepjátéka az üzletek polcain landoljon november 10-én. 

Bővebben