Far Cry 3 | Konzol Center
2014
jan
10
Hír

Februárban érkezik a Far Cry Classic

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy februárban Xbox LIVE-on és PSN-en letölthetőv válik a Fary Cry Classic, azaz, az eredeti Far Cry-játék. Emellett bejelentettek egy másik összeállítást is, egyelőre csak az Egyesült Királyságba és az USA-ba.

Bővebben
2013
Júl
13
Hír

Hamarosan bejelenthetik a Far Cry 4-et

0

Az Ubisoft egyik fejese, Tony Key azt nyilatkozta a Gamespot-nak, hogy még magát a kiadót is meglepte a Far Cry 3 sikere, így nem kérdéses, hogy a játéknak lesz folytatása. Hamarosan többet is elárulhatnak róla.

Bővebben
2013
ápr
2
HírVideó

Far Cry 3: Blood Dragon teaser

0

Az Ubisoft egy meglehetősen rövid teasert mutatott meg a titokzatos Far Cry 3: Blood Dragon című projektjéből, amiről még mindig nem világos, hogy pontosan mi is akar lenni. Egy DLC? Egy önálló játék? Az Ubisoft hallgat.

Bővebben
2013
feb
19
Hír

Master nehézségi szintet kap a Far Cry 3

0

Az Ubisoft fórumán bukkant fel egy hozzászólás, miszerint a Far Cry 3 a közeljövőben egy frissítést kap, melynek köszönhetően nem csak a helyőrségek lesznek resetelhetők, hanem a Master nehézségi szint is felbukkan a játékban.

Bővebben
2013
feb
8
HírVideó

4.5 millió Far Cry 3 került a boltokba

0

A Far Cry 3 a tavalyi év végének egyik húzócíme volt, nyitott világának, mellékküldetéseinek, kellemes sztorijának köszönhette népszerűségét. Mindenki azonban nem volt oda a címért, de a játék nem fogyott rosszul.

Bővebben
2013
jan
13
Hír

Elérhető a Far Cry 3 1.03-as javítása PS3-ra

0

Az Ubisoft útjára indította a Far Cry 3 1.03-as verziószámú javítását, egyelőre kizárólag PlayStation 3-ra, mely egy rakat hibát hivatott javítani. Az Xbox 360-as verzió frissítésé egyelőre még verifikációra vár.

Bővebben
2012
nov
29
HírVideó

Far Cry 3 launch trailer

0

Holnap kerül kedvenc szoftveresedhez az év egyik meglepetésjátéka, a Far Cry 3, s az Ubisoft nem sajnálta az erőforrásait, amikor az ebből az alkalomból elkészült launch trailert készítette, ugyanis az több, mint tízpercesre sikerült.

Bővebben
2012
nov
28
HírVideó

Far Cry 3 kooperatív trailer

0

Már csak egy nap a Far Cry 3 repülőrajtjáig, s az Ubisoft gondoskodik arról, hogy addig se unatkozzunk. A legfrissebb előzetesen a játék kooperatív módját promózza, arra az esetre, ha a kampány módba vagy az online multiplayerbe végképp belefásulnál.

Bővebben
2012
nov
26
HírVideó

Újabb Far Cry 3 látnivaló

0

A héten kerül kedvenc szoftveresedhez a Far Cry 3, s az Ubisoft gondoskodik róla, hogy ezt még véletlenül se felejtsd el. Egy vadonat új előzetest dobott a köztudatba, mely a játék dinamikus világáról, s az abban rejlő lehetőségekről szó.

Bővebben
2012
nov
23
HírVideó

Így kezdődik a Far Cry 3

0

Miután megjelentek az első értékelések a jövő héten megjelenő Far Cry 3-mal kapcsolatban, az Ubisoft úgy döntött, hogy megmutatja a játék első tíz percét annak teljes valójában. Ha nem szeretnél spoiler-t, ne nézd meg!

Bővebben
2012
nov
22
HírVideó

Far Cry 3 – a fegyverkínálat

0

Ismét egy Far Cry 3 előzetes érkezett, ezúttal a játék fegyverarzenálját veszi górcső alá. Szükség is lesz rájuk, ugyanis a hatalmas, nyílt terepen számtalan módon lehet ellenfeleidet jobb létre szenderíteni, persze csak akkor, ha van mivel!

Bővebben
2012
nov
22
Hír

Far Cry 3 teszt

0

Jövő héten jelenik meg az Ubisoft gondozásában a Far Cry 3, mely mindenkit őrült kalandokkal kecsegtet, akik veszik a fáradtságot, hogy pénzt adjanak a sorozat harmadik epizódjáért. Megérkeztek az első értékelések.

Bővebben
2012
nov
19
Hír

Nem kap dedikált szervereket a Far Cry 3

0

Nem csodálkoznék, hogy a még mindig PC-n játszók a következő hír olvastán elnyomnának egy cifra káromkodást, miszerint az Ubisoft bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő Far Cry 3 játékuk multiplayer módja nem kap dedikált szervereket.

Bővebben
2012
nov
7
HírVideó

Far Cry 3 sztori trailer

0

Az Ubisoft egy teljesen friss videót tett közzé a hónap végén érkező Far Cry 3-ból, melyen a fókusz a játék történetén és a narratíván van. A játék főhőse Jason Brody, aki hajótörést szenvedett a Rook Szigeteken, ahol őrült kalandjai elkezdődnek.

Bővebben