Far Cry 4 | Konzol Center
2015
máj
6
Hír

Far Cry 4 Complete Edition bejelentés

Akinek kimaradt a nemrég megjelent Far Cry 4 az életéből, és pótolni szeretné, annak érdemes június közpéig várni, ugyanis akkor jelenik meg a Far Cry 4 Complete Edition. Csak Xbox One-ra nem. 

Bővebben
2015
Már
10
HírVideó

Far Cry 4 Valley of the Yetis-bemutató

Holnaptól lesz elérhető a Far Cry 4 legújabb bővítménye, a Valley of the Yetis, melyből most érkezett egy fejlesztői kommentárral megspékelt vaskos bemutató. 

Bővebben
2015
jan
28
HírVideó

Elérhető a Far Cry 4 Hurk Deluxe DLC

Már tölthető az Ubisoft-féle Far Cry 4 legújabb bővítménye, a Hurk Deluxe, melyben sok új fegyver és öt teljesen új küldetés várja majd az érdeklődőket. Befutott az expanzió előzetese is, nézzétek! 

Bővebben
2014
nov
27
Hír

Ingyen Far Cry 4 jár az AC Unity vásárlóinak

Olybá tűnik, hogy az Ubisoft vezekelni akar, ugyanis ma nyilvánosan is bocsánatot kért az Assassin’s Creed: Unity technikai problémái miatt, és kompenzációt ajánlott fel mindazoknak, akik megvásárolták a játékot. 

Bővebben
2014
nov
25
HírVideó

Digital Foundry – Far Cry 4

Az Eurogamer-féle Digital Foundry szétkapta a Far Cry 4-et, és egymásnak eresztett a játék PlayStation 4 és Xbox One változatát. Az optimális élmény érdekében a teljes képernyős megtekintést ajánljuk. A verdiktet pedig mindenki maga döntse el. 

Bővebben
2014
nov
22
HírVideó

Far Cry 4 teszt

A héten megjelent gyakorlatilag az Ubisoft idei utolsó nagy címe, a Far Cry 4, mely a Himalája vidékeire kalauzolja el a játékosokat. A sandbox játékok rajongói csalódni biztosan nem fognak, maximum a sorozat kedvelői vártak kicsit többet. Összefoglaló a játékról. 

Bővebben
2014
nov
18
HírVideó

Far Cry 4 launch trailer

Ma indult útjára a Far Cry 4 karrierje, s természetesen az Ubisoft ezt egy előzetes kíséretében tudatta a világgal. A Himalája vidékére kalauzol minket a játék, hatalmas, nyitott világú térképpel és sok tartalommal. 

Bővebben
2014
nov
18
HírVideó

Far Cry 4 season pass trailer

Az Ubisoft jóvoltából megmutatjuk a Far Cry 4 season pass előzetesét, melyen a játék néhány bővítményéből láthatunk részleteket, beleértve a Valley of the Yetis-t is. A szezonbérlet 29,99 dollárba kerül, azaz 7,500 forintba. 

Bővebben
2014
nov
17
HírVideó

Stabilan tartja a 30 FPS-t a Far Cry 4

Az Eurogamer-féle Digital Foundry darabjaira szedte a Far Cry 4-et, melynek egyik szempontja a framerate vizsgálata volt. A játék PlayStation 4-en 30 FPS-sel fut, azt viszont tartja nagyon stabilan, végig a játék alatt. Győződj meg róla magad! 

Bővebben
2014
nov
16
HírVideó

Így fejezd be a Far Cry 4-et negyed óra alatt

A Far Cry 4 november 18-án jelenik meg, mi viszont már azt is meg tudjuk mutatni, hogy hogyan lehet befejezni a játék nem egészen negyed óra alatt. Nem vicc, valaki az interneten ezt le is filmezte. 

Bővebben
2014
nov
15
HírVideó

Far Cry 4 – íme az első fél óra

Ha valakit még mindig nem győzött meg az a sok előzetes, amit az Ubisoft mutatott már a jövő héten megjelenő Far Cry 4-ből, akkor nézze végig a mellékelt videón a játék első fél óráját, s utána döntsön: kell ez neki, vagy pedig nem?! Hallgassatok a szívetekre! 

Bővebben
2014
nov
15
Hír

Far Cry 4 teszt

Ugyan a Far Cry 4 csak november 18-án kerül az üzletek polcaira, az Ubisoft elérkezettnek látta az időt, hogy véget vessen az embargónak, és útnak engedje a játékról született teszteket, és legfőképp azok eredményeit. Remek darabbal lesz dolgunk. 

Bővebben
2014
nov
13
HírVideó

Ezt érdemes tudnod a Far Cry 4-ről

A Far Cry 4 mindenórás, gyakorlatilag küszöbön a megjelenés, s az Ubisoft készített egy videót arról, hogy mi mindent is kell tudni a játékról. Amennyiben felkelti a videó az érdeklődésed, a játék a négy nagykonzolon és PC-n vásárolhatod meg.

Bővebben
2014
nov
7
HírVideó

Far Cry 4 – ezt hozza ki belőle az Nvidia

Az Ubisoft egy friss videót tett közzé, melyen a Far Cry 4 PC-s verzió producere mutatja be mindazt a fícsört, melyet az Nvidia kártyáinak köszönhetnek majd a játékosok. Természetesen a vizuális hatásokról lesz szó. 

Bővebben