Far Cry 5 | Konzol Center
2018
aug
18
HírVideó

Jönnek a zombik a Far Cry 5-be

0

A Far Cry 5 hamarosan zombis bővítményt kap, a Dead Living Zombies DLC augusztus 28-tól lesz elérhető, amennyiben leperkálod a 7,99 dolláros vételárat PC-re PS4-re vagy Xbox One-ra. 

Bővebben
2018
ápr
17
Hír

Feltörték a Far Cry 5-öt

0

Csupán 19 napra volt szükségük a hekkereknek ahhoz, hogy kijátsszák a Far Cry 5 többszörös védelmét. A játékot sikerült kétvállra fektetni, a törést a világháló közzétették. 

Bővebben
2018
ápr
7
HírVélemény

Semmi nem ment meg minket a Far Cry 6-tól

0

Az Ubisoft rókabőr-lövöldéje, a Far Cry 5 egy hete landolt az üzletek polcain, s ennyi idő alatt 5 millió példányt sikerült belőle eladni. Úgy tűnik tehát, hogy muszáj lesz még a Far Cry 6-ot is elviselnünk. 

Bővebben
2018
ápr
5
HírVélemény

310 millió dollárt hozott egy hét alatt a Far Cry 5

0

Egy héttel ezelőtt került a boltok polcaira a Far Cry 5, ami a sorozat leggyorsabban fogyó címévé is vált, derült ki az Ubisoft által szolgáltatott adatokból. Kétszer annyi fogyott belőle az első héten, mint az előző részből. 

Bővebben
2018
Már
28
Hír

Jól startolt a Far Cry 5 PC-n

0

Tegnap jelent meg világszerte a Far Cry 5, s egyelőre a konzolos eladásokról nincs adat, az viszont már kiderült, hogy Steam-en nagyon jól fogyott az Ubisoft belsőnézetes lövöldéje. 

Bővebben
2018
Már
24
HírVideó

Így végezz a Far Cry 5-tel 5 perc alatt

0

A Far Cry 5-ben akár öt perc játék után előcsalható a stáblista, ha valaki ennyi idő alatt akarja befejezni a 60 dolláros játékot. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél így is lesz.

Bővebben
2018
Már
24
HírVideó

Itt a Far Cry 5 első 25 perce

0

A Far Cry 5 jövő héten landol a boltok polcain PS4, Xbox One és PC platformokra, s most idő előtt meg tudjuk mutatni a játék első 25 percét. Akár még ez alapján is lehet dönteni a vásárlásról. 

Bővebben
2018
Már
21
Hír

Nagyjából 25 órás lesz a Far Cry 5 kampánya

0

Az Ubisoft elárulta, hogy körülbelül mennyi tartalomra számítsanak azok, akik bizalmat szavaznak a hamarosan megjelenő Far Cry 5-nek. Nagy meglepetés nem fog érni senkit. 

Bővebben
2018
Már
18
Hír

Offline is játszható lesz a Far Cry 5 kampánya

0

Az Ubisoft megerősítette, hogy a Far Cry 5 kampány módját végig lehet játszani majd offline is, nem kell állandó netkapcsolat a játék futtatásához. A vicc az, hogy ennek örülnünk kell, holott természetes lenne.

Bővebben
2018
Már
7
HírVideó

Pályaszerkesztőt kap a Far Cry 5

0

Kisebb meglepetésként jött a hír, hogy az Ubisoft pályaszerkesztőt mellékel a Far Cry 5-höz, Far Cry Arcade címmel. Innen már csak a játékosok képzelőereje a határ, nem a csillagos ég! 

Bővebben
2018
Már
4
HírVideó

Ő Sajtburger, a Far Cry 5 grizzlyje

0

A kutya az ember hűséges társa, csak nem a Far Cry 5-ben, ugyanis az Ubisoft lövöldéjében az oldalunkon egy grizzlymedve harcol majd. Ráadásul Sajtburgernek hívják, így kellően groteszk az egész. 

Bővebben
2018
Már
3
HírVideó

Far Cry 5 – karaktermustra

0

Az Ubisoft fontosnak látja, hogy a Far Cry 5 nem játszható karaktereit, azaz az NPC-ket is jobban megismertesse a leendő játékosokkal, ezért videókat készített róluk. Bemutatkoznak a Seed-ek. 

Bővebben
2018
feb
10
HírVideó

Far Cry 5 – velük haverkodhatsz

0

Jó néhány NPC lesz a Far Cry 5-ben, akikkel haverkodhatsz, s bizony sokszor jól is jönnek. Az Ubisoft egy friss videóban pont őket szeretné népszerűsíteni és bemutatni, amitől már csak pár másodperc választ el. 

Bővebben
2018
feb
2
HírVideó

Far Cry 5 – trailert kapott a szektavezér

0

Az Ubisoft egy új sztorielőzetest tolt az arcunkba a hamarosan megejelenő Far Cry 5-ről, melyen az elmeborult szektavezér, Joseph Seed pózol. A kész játék március 27-én érkezik a boltokba. 

Bővebben