Far Cry Primal | Konzol Center
2016
Már
31
HírVideó

Állandó halállal büntet a Far Cry Primal túlélő módja

0

A Far Cry Primal hamarosan egy ingyenes frissítésen keresztül megkapja a játék túlélő módját (survival mode), melyben több érdekesség mellett a legütősebb, az állandó halál lehetősége lesz. 

Bővebben
2016
feb
22
HírVideó

Far Cry Primal teszt

0

Holnap landol az üzletek polcain az Ubisoft-féle Fary Cry-sorozat kőkorszaki elhajlása, a Far Cry Primal, a kritikusok azonban már rávetették magukat az anyagra, s ragadozó módjára cincálták szét. 

Bővebben
2016
feb
19
HírVideó

Kulisszák mögött a Far Cry Primal

0

Friss videonaplóval jelentkezik a Far Cry: Primal, a hamarosan megjelenő játék a kőkorszak kulisszái mögé enged betekintést, hogy a fejlesztők mindezt hogyan valósították meg. 

Bővebben
2016
feb
17
HírVideó

Far Cry Primal – tippek a túléléshez

0

A Far Cry Primal jövő héten kerül az üzletekbe PS4-re, Xbox One-ra, kicsit később PC-re s az Ubisoft most egy csokor videón ad tanácsokat a túléléshez. 

Bővebben
2016
feb
9
HírVideó

Új előzetest kapott a Far Cry Primal

0

Az Ubisoft egyre sűrűbben lövi fel az éterbe a Far Cry Primal előzeteseit, a mai napra is jutott egy. A legújabb videó a játék lényegét foglalja össze velősen. 

Bővebben
2016
feb
5
HírVideó

Élőszereplős trailert kapott a Far Cry Primal

0

Az őskorban játszódó Far Cry Primal egy élőszereplős trailert kapott, ami kellően hangulatos ahhoz, hogy még az is élvezze, akit a játék nem igazán hoz izgalomba. Megjelenés február 23-án

Bővebben
2016
jan
27
HírVideó

Az első egy óra a Far Cry Primal-lel

0

Az All Games Beta jóvoltából most két videó formájában nézheted meg a Far Cry: Primal első egy óráját. A játék február 23-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra, rá pár napra pedig PC-re. 

Bővebben
2016
jan
21
HírVideó

Friss anyagon a Far Cry: Primal

0

Február 23-án érkezik a Far Cry: Primal PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, s a játékból most egy friss anyagot nézhettek meg, melyen a játék főhősét, Takkart ismerheted meg. 

Bővebben
2016
jan
9
HírVideó

Far Cry Primal gépigény

0

Az Ubisoft közzétette, hogy milyen vas kell ahhoz, hogy a kőkorszakban játszódó Far Cry Primal megfelelő minőségben, élvezhetően játszható legyen. Nem kell megijedni, nem vészes. 

Bővebben
2015
okt
7
HírVideó

Jövőre érkezik a Far Cry Primal

Az Ubisoft bejelentette, hogy jövőre érkezik az őskori Far Cry, melyben mammutokkal, kardfogú tigrisekkel, és a rivális törzsekkel kell majd megküzdenünk az életbenmaradásért. Ez a Far Cry Primal. 

Bővebben