Fight Night Champion | Konzol Center
2013
máj
25
Hír

Parkolópályán a Fight Night-sorozat

0

Az EA Sports parkolópályára tette a Fight Night-sorozatot, melyből utoljára két éve jelent meg egy epizód. Mint az EA Sports fejese, Andrew Wilson azt nyilatkozta, hogy a fejlesztők nagy része az UFC-n dolgozik, ezért mellőzik a sorozatot.

Bővebben
2011
dec
11
Hír

VGA 2011 : A díjazottak listája

0

Magyar idő szerint ma hajnalban véget ért a Spike TV Video Game Awards, s a sok hír és előzetes után most közzétesszük a díjazottak listáját. Elvégre ez egy díjátadó esemény.

Bővebben
2011
Már
25
GalériaHír

Fight Night Champion DLC információk

0

Viszket az öklöd az újabb harcért? Ha igen, jó hír, hogy hamarosan DLC-t kap a Fight Night Champion, melynek címe, Bare Knuckle. Kesztyű nélkül léphetsz majd a ringbe.

Bővebben
2011
feb
27
Teszt

Fight Night Champion teszt

0

Ötödik installációját vehetjük kézbe az Electronic Arts Fight Night franchise-zának, újragondolt irányítással, bámulatos Champion móddal. Hogy mi is vár rád, ha megveszed a jelenleg kapható legjobb ökölvívós játékot, kiderül tesztünkből.

Bővebben
2011
feb
26
HírVideó

Fight Night Champion – 10 perc gameplay

0

Az Electornic Arts gondozásában megjelenő box játékból, a Fight Night Champion-ből a Ve3tro Media jóvoltából felkerült az internetre a kampány mód első 10 percnyi gameplay-je.

Bővebben
2011
jan
27
HírVideó

Fight Night Champion – hogyan üsd ki ellenfeled

0

Minden boxoló vágya, hogy egy hatalmas pofonnal küldje földre ellenfelét, s ezzel véget vessen a mérkőzésnek. Az alábbi videóból, hogy hogyan érd el mindezt a közeljövőben megjelenő Fight Night Champion-ben.

Bővebben
2011
jan
25
HírVideó

Fight Night Champion – demó februárban

0

Egy hónappal az Electronic Arts játékának megjelenése előtt demót kap a Fight Night Champion, s a demóban a multiplayer módot is ki lehet majd próbálni.

Bővebben