Final Fantasy VII remake | Konzol Center
2020
ápr
22
HírVideó

Jól fogy a Final Fantasy 7 Remake

0

A Square Enix bejelentette, hogy a közelmúltban megjelent Final Fantasy 7 Remake nagyon jól teljesít a kasszáknál, a játék főleg digitálisan fogy, mint a cukor. Néhány nap alatt kiugró eladásokat könyveltek el.

Bővebben
2020
feb
15
HírVideó

Ilyen lesz a Final Fantasy VII remake intrója

0

Április 10-én vehetik birtokukba a rajongók a Final Fantasy VII újragondolt változatát, most megmutatjuk, hogy a játék indítást követően mit is fognak azok látni, akik a vásárlás mellett döntöttek.

Bővebben
2020
feb
1
HírVideó

Vadonatúj előzetesen a Final Fantasy VII remake

0

Ugyan egy kis csúszással, de áprilisban megjelenik a Final Fantasy VII remake, ami most kapott egy teljesen új előzetest. A helyszín ezúttal a Honey Bee fogadó.

Bővebben
2020
jan
16
Hír

Később érkezik a Final Fantasy VII remake

0

A szokásos indokok miatt, de mégis később jelenik meg a Final Fantasy VII remake, mint ahogy azt előzetesen a játék kiadója, a Square Enix bejelentette. Legalább nem kell nagyon sokat várni.

Bővebben
2020
jan
1
HírVideó

Kiszivárgott a Final Fantasy VII Remake demójának intrója

0

A Final Fantasy VII Remake demójának bevezető videója kiszivárgott, és a sorozat rajongóinak maximálisan ismerősek lesznek a látottak. A PlayStation 4-verzió szinte képkockára ugyanaz, mint az eredeti  játék bevezetője.

Bővebben
2019
dec
28
HírPletyka

Kipróbálható lesz a Final Fantasy VII Remake

0

Úgy néz ki, hogy hamarosan demót kap a Final Fantasy VII Remake. A próbaverzióban a játék első óráját lehet majd górcső alá venni. Egyelőre még nincs hivatalos megerősítés az értesülésre.

Bővebben