For Honor | Konzol Center
2017
dec
20
HírVideó

Téliesedik a For Honor is

0

Nem csak az utcán van jelenleg fagyos hideg, hanem a For Honor világában is az lesz holnaptól, ugyanis az Ubisoft útjára indítja téli eseményét, a Frost Wind Festival-t. 

Bővebben
2017
nov
12
HírVideó

Közeleg a For Honor új szezonja

0

November 14-én kezdődik a For Honor új évada, az Ubisoft két új hőssel és térképpel készül. Aramusha és Shaman a két új karakter, mindkettőjük kapott egy kedvcsináló előzetest. 

Bővebben
2017
aug
11
HírVideó

Videocsokor a For Honor harmadik szezonjához

0

Az Ubisoft augusztus 15-én élesíti a For Honor harmadik szezonját, s ebből az alkalomból a hősöket és helyszíneket bemutató videocsokrot nyújtott át mindenkinek, akit ez érdekel. 

Bővebben
2017
aug
8
HírVideó

Ingyenesen játszható hétvégén a For Honor

0

Az Ubisoft úgy döntött, hogy a jövő héten induló harmadik szezon előtt ezen a hétvégén mindenki számára ingyenessé teszi a For Honor-t. A játék korlátozások nélkül kipróbálható, multi is, kampány is. 

Bővebben
2017
Már
7
Hír

Játékosai felét bukta a For Honor

0

A For Honor megjelenése előtt meglehetősen nagy volt a lelkesedés a játék körül, azonban a megjelenést követő héten zuhanórepülést vett a játékosok száma. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a Steam statisztikája. 

Bővebben
2017
feb
27
Hír

A For Honor ragaszkodik a brit toplista első helyéhez

0

Annak ellenére, hogy eladásai 72 százalékkal visszaestek, az Ubisoft-féle For Honor még mindig vezeti a brit toplistát. Még az se segített, hogy a Halo Wars 2 megjelent. 

Bővebben
2017
feb
14
HírVideó

Másfél óra a For Honor társaságában

0

A For Honor nyílt bétája remek lehetőség volt arra, hogy tekintélyes időt töltsön el valaki a játékkal. Az Eurogamer csapata is megtette, és egy videón rögzített másfél órát a bétatesztből. 

Bővebben
2017
feb
11
HírVideó

Launch traileren a For Honor

0

Jövő héten már a végleges változatot lehet nyüstölni, most még javában tart a nyílt bétateszt, így az Ubsoft elérkezettnek látta az időt, hogy fellője a For Honor launch trailerét. 

Bővebben
2017
feb
7
HírVideó

For Honor – a csata szívében

0

Az Ubisoft friss előzetessel akar kedvet csinálni a közelgő For Honor-höz, melynek az In the Heart of Battle címet adták a franciák. Megjelenés február 14-én, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Bővebben
2017
jan
19
HírVideó

Jövő héten rajtol a For Honor zárt bétája

0

A For Honor zárt bétatesztje jövő héten élesedik, melyben új hősök lesznek kipróbálható új térképeken. Az Ubisoft ebből az alkalomból külön előzetest csinált. A béta január 26-tól indul, és három napig tart. 

Bővebben
2017
jan
18
HírVideó

For Honor- a szamurájok

0

Közeleg a For Honor megjelenése, a játék most új előzetest kapott, melyben az egyik karakter, Nobushi, a szamuráj mutatkozik be. A játékban tizenkét frakció lesz, négy-négy választható karakterrel. 

Bővebben
2016
dec
30
Hír

70 ezer forintos gyűjtőivel jön a For Honor

0

Az Ubisoft – mily meglepő – imsét pénzt akar keresni, jól bizonyítja ezt az a gyűjtői kiadás a For Honor-höz, melyért 70 ezer forintot kell majd leszurkolni annak, aki magává akarja tenni. 

Bővebben
2016
Sze
5
HírVideó

For Honor – három karekter mutatkozik be

0

A For Honor-ban három frakció lesz, melynek most egy-egy harcosa mutatkozik be. Névszerint Kensei, Raider és Warden láthatók a mellékelt videókon. A játék 2017. február 14-én jelenik meg. 

Bővebben
2016
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2016: Vikingek, szamurájok és lovagok a For Honor-ben

0

A For Honor multiplayer módjai mind online, mind pedig osztottképernyőn játszhatók lesznek. Most három kaszt, a vikingek, szamurájok és a lovagok mutatkoznak be.

Bővebben