Fortnite | Konzol Center
2020
máj
14
Hír

Nyitócím lesz a Fortnite az új konzolokon

0

Az Epic Games bejelentette, hogy az Xbox Series X és PlayStation 5 megjelenésekor elérhető lesz a Fortnite. A játék egyike lesz az elsőknek, ami megkapja az Unreal Engine 5 tegnap bemutatott állat leejtős verzióját.

Bővebben
2020
jan
3
Hír

A Fortnite hozta tavaly a legtöbb pénzt a konyhára

0

2019-ben a Fortnite-ból folyt be a legtöbb árbevétel a videojátékok piacán, és ezzel zsinórban második éve vezet az Epic Games battle royale játéka. Elképesztő sok pénzt szedtek be belőle.

Bővebben
2019
dec
23
HírVideó

Már osztott képernyőn is játszható a Fortnite

0

Az Epic Games osztott képernyős funkcióval bővítette Battle Royale-játékát, a Fortnite-ot, mely alkalomból egy külön kis előzetest is készített arról, hogy ez a valóságban hogy is néz ki.

Bővebben
2019
jan
15
Hír

A Fortnite volt a legnépszerűbb játék tavaly Switch-en

0

Egyenesen a konzolgyártótól érkezett az információ, miszert tavaly – Mario ide, Zeldácska oda, bugyuta játékok amoda – a Fortnite volt a legnépszerűbb játék Nintendo Switch-en. 

Bővebben
2018
nov
10
Hír

Nem mutat lassulást a Fortnite népszerűsége

0

Nem minden csoda tart három napig, ennek ékes példája a Fortnite, ami körül a felhajtás csak nem csillapodik. Mindennek persze az Epic Games örül a legjobban, ömlik a zsé, hízik a vagyon, épül a brand. 

Bővebben
2018
Sze
22
Hír

Még mindig elképesztő népszerű a Fortnite

0

Mindenki tudja, hogy jelenleg az egyik legnépszerűbb játék a Földön a Fortnite, azonban az Epic Games most segített is abban, hogy el tudjuk képzelni, hogy mennyire is az. 

Bővebben
2018
Sze
15
Hír

Fizetni kell a multiért Nintendo Switch-en, de lesz kivétel

0

A Nintendo szeptember 18-án indítja el a fizetős online szolgáltatását Switch-re, így mostantól a kooperatív és kompetitív játékokért külön fizetni kell. Lesznek azonban kivételek, mint például a Fortnite. 

Bővebben
2018
Júl
14
HírVideó

Elrajtolt a Fortnite ötödik szezonja

0

Az Epic Games beharangozta a Fortnite következő, ötödik szezonját, mely már el is érhető bárki számára. Egy nagy frissítést is csomagoltak az új évadhoz. 

Bővebben
2018
ápr
30
Hír

A Fortnite a legnépszerűbb free-to-play játék konzolon

0

Lassan ciki lesz már a PUBG-gal játszani, mindenki, aki él is mozog, a Fortnite-ot csapatja, derült ki a SuperData márciusi elemzéséből. Minda felhasználói számot, mind az árbevételt tekintve a Forntite a király. 

Bővebben
2018
ápr
1
Hír

Leáldozott a PUBG ideje, a Fortnite az új király

0

A Player Unknown’s Battleground amekkorát ment felfelé, akkorát is esett: 2018 januárjára már az Epic-féle Fortnite lett a battle royale játékok királya. Mind YouTube-on, mind Twitchen ez a játék a sztár. 

Bővebben
2015
ápr
13
HírVideó

Egy órán át villog a Fortnite

Az Epic Games free-to-play játéka, a Fortnite ismét hallatt magáról, ráadásul egy masszív látnivalóval jelentkezik. Közel egy órán át nézheted meg a játékot akció közben, s hallhatsz fejlesztői kommentárokat. 

Bővebben
2014
dec
11
HírVideó

Fejlesztői naplón a Fortnite

Friss ropogós fejlesztői naplót kapott a Fornite, melyen az Epic Games munkatársai azt mutatják be, hogyan is fejlődtek a játék karakterei. Ahogy telt az idő, úgy inkább mozdultak el a rajzfilmes megjelenítés irányába. 

Bővebben
2014
aug
23
HírVideó

Fortnite – így építkezz és védekezz

Az eddigi legmélyebb betekintést nyerhetjük az Epic Games-féle Fortnite-ba, a mellékelt videó segítségével, melyen az építkezés és a védekezés alapjaiba vezetnek be minket a fejlesztők. A projekt még mindig PC-exkluzív. 

Bővebben
2014
Júl
9
HírVideó

Friss felvételen a Fortnite

0

Az Epic Games egy éles váltással a Gears of War után ezerrel dolgozik évek óta a Fortnite-on, a meglehetősen érdekes koncepció most friss felvételen feszít. A játék jövőre jelenik meg, kizárólag PC-re. 

Bővebben