Forza Horizon | Konzol Center
2013
Júl
22
Hír

Új autós játékon dolgozik a Forza Horion fejlesztője

0

Ismételten az álláshirdetések segítettek bennünket abban, hogy új játék születéséről adhassunk hírt. A Playground Games, akik legutóbb a Forza Horizon-t készítették, új versenyautós játékot készít, melyhez most munkaerőt keresnek.

Bővebben
2013
ápr
15
HírVideó

Ingyenes bővítményt kap a Forza Horizon

0

Holnap ingyenes bővítményt kap a Forza Horizon, mely az 1000 Club Pack címre hallgat, s két új autóval bővíti a járgányok kínálatát. A megjelenés alkalmából a DLC kapott egy külön előzetest is, íme.

Bővebben
2013
feb
27
HírVideó

Forza Horizon – a márciusi csomag

0

Március 5-én új autós csomag lesz elérhető a Forza Horizon-höz, a tavalyi év egyik meglepetés versenyautós játékához, mely a Meguiar’s címre hallgat. Season Pass-szal továbbra sem kell érte fizetni.

Bővebben
2013
feb
2
Hír

Új kiegészítőt kap a Forza Horizon

0

A Microsoft és a Turn 10 Studios bejelentette, hogy még ebben a hónapban elérhetővé válik a Forza Horizon legújabb DLC-je, a Jalopnik Car Pack. A csomagban hat vadonat új autó található.

Bővebben
2012
dec
18
Hír

Forza Horizon – ingyenes autók érkeznek januárban

0

A Forza Horizon rajongóinak jól indul az év, ugyanis januárban három vadonatúj verda érkezik a játékhoz, s mindezért egy árva petákot sem kell majd fizetni az Xbox 360-exkluzív autóversenyben.

Bővebben
2012
dec
16
HírVideó

Forza Horizon: Rally Expansion DLC

0

Jövő héten érkezik a Forza Horizon következő DLC-je, mely a rally szerelmeseinek fogja a kedvét meghozni egy kis száguldozáshoz. A Rally Expansion DLC öt speckó autót tartalmaz, csekkold az előzetest!

Bővebben
2012
nov
4
Hír

Forza Horizon November Car Pack

0

A Turn 10 bejelentette novemberi expanzióját a Forza Horizon-höz, mely a November Bondurant Car Pack nevet kapta a keresztségben. Az új csomag november hatodikától lesz elérhető Xbox LIVE-on, és naná, hogy autókat tartalmaz!

Bővebben
2012
okt
18
Hír

Forza Horizon Rally Expansion Pack bejelentés

0

Ugyan még meg sem jelent a Forza Horizon, a Turnn 10 és a Playground Games bejelentették, hogy az játék első DLC-je a Forza Horizon Rally Expansion Pack névre hallgat, s ugye nem kell elmondanunk, hogy mit is tartalmaz.

Bővebben
2012
okt
14
Hír

Forza Horizon teszt

0

Ebben az évben a Forza Motorsport sorozat egy spin-off-fal jelentkezik, Forza Horizon címmel, melyben a megszokott Forza-koncepció mellett érdekes újítások is megtalálhatók. Hogy képes-e elődeivel felvenni a versenyt? Úgy tűnik, hogy igen!

Bővebben
2012
okt
10
Hír

Tölthető a Forza Horizon demó

0

Amennyiben rendelkezel Xbox LIVE Gold tagsággal, akkor máris töltheted a Forza Horizon demóját. Amennyiben csak ingyenes tagsággal rendelkezel, akkor jövő hét szerdáig kell várnod.

Bővebben
2012
okt
2
HírVideó

Forza Horizon launch trailer

0

A Microsoft kicsit talán korainak tűnő módon teszi közzé az október 23-án megjelenő Forza Horizon launch trailerét, de ennél nagyobb bajunk soha ne legyen az életben! Ha még kételkedsz a játékban, október 9-től érhető el a demó!

Bővebben
2012
Sze
26
HírVideó

Forza Horizon kulisszatitkok (2.)

0

Megérkezett a Forza Horizon kulisszatitkait bemutató sorozat második része, melyben a fejlesztők Colorado-t mutatják be a nagyérdeműnek, s azt is megosztják a közönséggel, hogy miért épp ezt a helyszínt választották.

Bővebben
2012
Sze
21
HírVideó

Forza Horizon – videón a Rivals mód

0

A Forza Horizonban lesz egy kompetitív multiplayer mód is, mely a Rivals névre hallgat, derült ki a VG247 magazin beszámolójából. a játékmódban extra XP-re és pénzre tehetünk szert, amennyiben a haverok idejét sikerül megdönteni.

Bővebben
2012
Sze
18
Hír

Season Pass váltható a Forza Horizon mellé

0

A Forza rajongók egy része kétkedve nézi a Forza Horizon alakulását, pedig teljes értékű autós játék üti a markukat, olyannyira, hogy havonta érkeznek majd DLC-k is hozzá, melyeket kedvezményesen lehet megvenni, ha van Season Pass-szod.

Bővebben